Captura de Sandra Barneda al Debat de les Temptacions a Telecinco

Quan s'emet 'El Debate de las Tentaciones'? Ara hauràs de pagar per veure'l

Mediaset recupera per sorpresa 'El Debate de las Tentaciones', però ara és de pagament.

Mitele PLUS amplia des d'aquest divendres 26 de gener la seva oferta de continguts de producció pròpia amb l'estrena d''El Debate de las Tentaciones'. La plataforma oferirà setmanalment aquest presentat conduït per Sandra Barneda en exclusiva pels seus subscriptors. Per tant, a partir d'ara, els fans de 'La Isla de las Tentaciones' hauran de pagar per poder gaudir del debat, encara que Mitele oferirà els primers minuts de franc.

'El Debate de las Tentaciones' acollirà en aquesta entrega una foguera de confrontació a plató amb Andrea. La noia s'ha convertit en la gran protagonista de l'arrencada de 'La Isla de las Tentaciones'. Andrea respondrà a les preguntes que van quedar pendents després de la ruptura amb Álvaro i el seu posterior abandonament.

A més, el programa oferirà un avenç exclusiu del visionat d'emergència derivat de la nova activació dels llums de la temptació a Villa Montaña. Una situació que porta al límit una de les protagonistes.

Captura d'una foguera dels nois al quart programa de l'Illa de les Temptacions
Nois a la foguera de 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

També mostrarà la punyent reacció d'Álex a la foguera després de veure el vídeo del petó de Marieta. Així com els veritables sentiments confessats per Ana i Napoli. O la seqüència més ardent protagonitzada fins ara per un dels participants mentre cau rendit davant la temptació.

Aquestes imatges formaran part dels 20 minuts de material inèdit que mostrarà a cada entrega 'El Debat de les Temptacions. El programa comptarà a la seva estrena comptarà amb les valoracions al plató de Marta Peñate, Suso Álvarez, Alejandra Rubio, Makoke, Kiko Jiménez, Mario González, Naomi Asensi i Zoe Bayona.

Captura del plató del debat de les temptacions amb Sandra Barneda
Plató d''El Debate de las Tentaciones' | Mediaset

Recordem que Mediaset, a Telecinco o Cuatro, sempre havia emès 'El Debate de las Tentaciones' de forma setmanal. Tot i això, amb l'arribada de la nova directiva, van decidir cancel·lar la seva emissió l'anterior temporada. Pel que fa a les audiències, les vuit entregues de la seva última edició van fer una mitjana d'un 10,4% i 979.000 espectadors, encara que els més vistos van ser a la tercera amb un 16,5% i 1.656.000.

Aquesta última setmana, a causa de la Copa del Rey a La 1, 'La Isla de las Tentaciones' ha baixat a segona opció de la seva franja amb un correcte 11,6% i 1.120.000 espectadors. Tot i això, s'ha imposat a Antean 3 a la seva franja (7,9%). El reality presentat per Sandra Barneda ha crescut, a més, al 14,8% en target comercial.