Ana María Aldon plorant a la casa de GH DÚO

Ana María Aldón revela per què participa a 'GH DÚO': No ho faig per plaer, sinó...'

Ana María Aldón ha felicitat l'aniversari al seu fill i ha revelat el veritable motiu pel qual participa a 'GH DÚO'

Ana María Aldón continua sent una de les grans protagonistes de 'GH DÚO'. Tot i que ha estat a punt de ser expulsada per l'audiència, finalment Ivana Icardi ha estat la més votada i la cinquena a abandonar el reality. Ha estat una nit de moltes emocions per a Ana María Aldón, ja que durant la cinquena gala ha estat l'aniversari del fill.

D'aquesta manera, Ana María Aldón s'ha endut una molt bona notícia de l'audiència després de no ser expulsada: "Gaudeix, que jo faré el mateix aquesta setmana. Tindré cura del que deixes dins. Moltes gràcies a l'audiència que ha votat per salvar-me", deia Ana María al conèixer la decisió del públic.

Captura d'Ana María Aldón i Ivana Icardi a la casa de GH DÚO
Ana María Aldón i Ivana Icardi | Mediaset

En cas de ser expulsada no hauria estat tot negatiu per a Ana María Aldón. De fet, el seu xicot, Eladio, es trobava en un camerino a Telecinco per retrobar-s'hi en el cas de ser la més votada per l'audiència de 'GH DÚO'.

Posteriorment, Marta Flich donava una notícia a Ana María Aldón. "Ja són més de les 00h de la nit, així que saps quin dia comença?", deia la presentadora mentre sonava de fons l'aniversari feliç. I és que és l'aniversari del fill que comparteix amb Ortega Cano.

"M'agradaria enviar-li un missatge al meu fill, que el gaudeixi moltíssim perquè sé que tindrà un aniversari meravellós.  Serà com sempre, perquè el seu pare sempre s'encarrega de fer-li el millor. Aquest any no en gaudirem junts, però que ho gaudeixi molt", deia una emocionada Ana María Aldón.

Captura d'Ana María Aldón amb el dit enlaire al confessionari de GH DÚO
Ana María Aldón | Mediaset

A més, aprofitava per revelar el motiu pel qual ha decidit participar a 'GH DÚO': "Que t'estimo molt. Si soc aquí no ho faig per plaer, sinó per pagar la nostra llar", revelava.

Recordem que Ana María Aldón no està passant el millor moment en haver de deixar sol el seu fill. I és que, a la seva entrada a la casa de 'GH DÚO', va revelar una dura conversa que va mantenir amb el nen. Ana María Aldón va revelar les paraules que li va dir el seu fill: "'Una altra vegada te'n vas? Quan te'n vas anar a 'Supervivientes' plorava cada nit'".