Muntatge d'Adara Molinero i Ivana Icardi a GH DÚO

Adara esclata contra Ivana després de la seva expulsió de 'GH DÚO': 'Que aconsegueixi menjar calent'

Adara Molinero carrega com mai contra Ivana Icardi després de la seva expulsió de 'GH DÚO' i mana un missatge als seus fans.

L'enemistat entre Adara Molinero i Ivana Icardi té una llarga història al darrere, coneguda pels seus seguidors. Durant la participació d'Adara Molinero a 'Supervivientes', Ivana va criticar les seves actituds en xarxes socials. Ara, a 'GH DÚO', la situació es repeteix, ja que Ivana ha coincidit a la casa amb Elena Rodríguez, mare d'Adara.

Després de l'expulsió d'Ivana de 'GH DÚO', Adara va celebrar a X, anteriorment Twitter, que els seus seguidors haurien contribuït a sortir: " Gràcies pel triomf d'ahir els meus adaristes. Sou els millors". A més, va demanar als seus seguidors que deixessin d'esmentar-la a xarxes socials, expressant el seu desig de no donar-li més protagonisme.

Captura de 'GH Duo' amb Elena Rodríguez amb un vestit blau i Ivana Icardi amb un vestit negre assegudes al sofà
Elena Rodríguez parlant amb Ivana Icardi | Mediaset

"Ara que estarà a plató cal ignorar-la. Que aconsegueixi menjar calent sense intentar destrossar ningú", afegia Adara, carregant novament contra la seva arxienemiga. Unes paraules amb què ha avivat una guerra que semblava calmada els últims mesos, quan totes dues van estar allunyades de la televisió.

Tot i que molts dels seus seguidors van aplaudir les seves paraules, alguns espectadors de 'GH DÚO' consideren que van ser massa dures. Molts creuen que s'hauria de centrar a recolzar la seva mare, que està nominada per decisió d'Ivana, en lloc de carregar contra Ivana, la mare de la germana del seu fill Martín.

I és que Elena Rodríguez s'enfrontarà a Ana María Aldón, Mayka Rivera i Asraf Beno a la nominació. Durant el debat dominical, l'organització de 'GH DÚO' donarà l'opció als habitants de la casa de veure com van ser les nominacions en secret. A més, el programa de 'GH DÚO' presentat per Ion Aramendi acollirà els posicionaments al voltant de la propera expulsió.

Captura d'Adara Molinero i Elena Rodríguez plorant a 'GH Dúo'
Elena Rodríguez i Adara Molinero | Mediaset

Al llarg de la vetllada també hi haurà la resolució de la prova setmanal. El grup dels policies haurà de trobar els lingots que hi ha amagats a casa i hauran de ser molt àgils si volen assolir l'èxit.

Finalment, 'GH DÚO' també oferirà imatges amb el més destacat de les darreres hores de convivència. Prestarà especial atenció a com està sent l'estada de Manuel i Lucía a la suite i com està afectant això a Mayka. Així com a l'evolució a l'enemistat entre Ana María i Elena.