Captura de Yaiza Martín i Ginés Corregüela a Supervivientes 2023

Yaiza Martín comunica una inesperada notícia sobre la seva relació amb Ginés Corregüela

La notícia que ha fet pública Yaiza Martín marca un abans i un després en la relació amb Ginés Corregüela

Yaiza Martín, la que fos una de les concursants més polèmiques de l'última edició de 'Supervivientes', ha anunciat una bomba a les seves xarxes socials. Una notícia que té a veure directament amb la seva relació amb Ginés Corregüela i que ha agafat totalment desprevinguts els seus seguidors. I és que la parella fa uns sis mesos que està allunyada de la televisió, ja que les seves últimes intervencions van ser a 'Sálvame'.

D'aquesta manera, la inesperada notícia és que Yaiza i Ginés s'han casat per sorpresa. Els seus seguidors sabien que havia demanat matrimoni al rei dels entrepans, però que desconeixien que haguessin passat pel jutjat per formalitzar la seva unió. "Tot no cal publicar-ho", ha comentat la canària, donant a entendre que no és partidària d'explicar-ho tot a les xarxes socials.

Yaiza Martín i Ginés Corregüela celebrant la seva boda a 'Sálvame'
Yaiza Martín i Ginés Corregüela | Mediaset

Tot i haver-se guardat aquesta informació, Yaiza ha volgut donar ara alguns detalls sobre el tema. Ha explicat que s'han casat civilment, però que el seu objectiu ara és passar per l'altar i contraure matrimoni per l'Església. "Falta algun paperet i ja", ha comentat la que fos entrenadora de futbol

D'aquesta manera, la parella ja està casada, viuen junts a un pis a Úbeda i estan pensant a ampliar la família en un futur proper. “Ens agradaria continuar creixent com a família perquè ens estimem, però cada cosa al seu moment: primer el pa i després l'embotit!”, explicava. Tot i això, Yaiza Martín ha revelat que els agradaria tenir "mínim dos" amb Ginés Corregüela.

Recordem que seria la primera vegada que Yaiza sigui mare, però la tercera ocasió en què Ginés sigui el pare. El rei dels entrepans ja té dues filles que freguen la trentena, fruit del seu anterior matrimoni: Laura i Miriam Corrregüela.

Ginés Corregüela i Yaiza Martín en el pograma de 'Sálvame' el dia 25 de maig del 2023
Yaiza Martín i Ginés Corregüela a 'Sálvame' | Mediaset

Yaiza Martín no té relació amb Miriam i es desconeix en quin punt hi ha la seva relació amb Laura, però s'ha pronunciat sobre totes dues. Els seus seguidors han lloat la relació amb els pares de Ginés, Antonio i Catalina, i la canària ha assegurat que els que s'haurien de portar bé amb ells són les seves nétes. “Tant de bo els durin 80 anys més i arribin a tancar el passat i s'abracin i es vulguin fins als seus últims dies. Després el primer que arriben són els penediments i de vegades és massa tard”, afirmava.