Captura d'Isabel Jiménez durant el tancament del plató d'Informatius Telecinco

Així ha estat el tancament definitiu del mític plató d'Informativos Telecinco

Isabel Jiménez ha tancat per sempre el mític plató d'Informativos Telecinco, amb l'skyline de Pequín de fons.

Ara ja sí: el mític plató d'Informativos Telecinco amb l'skyline de Pequín ja és història. Després de gairebé dues dècades dempeus, la cadena de Mediaset arrenca una nova etapa amb la renovació de tots els blocs informatius, que inclou l'estrena d'un nou plató. Mentres que Carlos Franganillo inaugurarà el nou decorat a les 21h, Isabel Jiménez ha estat l'encarregada de dir adéu al mític plató.

“Aquesta nit comença una nova etapa per a tots nosaltres aquí a Informatius Telecinco. Avui acaba una era. Durant 18 anys, gairebé dues dècades, aquest decorat que tinc aquí ens ha acompanyat per explicar-los tot el que ha passat al món”, explicava la periodista.

"Ha viscut amb nosaltres una pandèmia, atemptats, volcans, períodes electorals i fins i tot guanyem un mundial. Han estat milers d'hores en directe, per a mi, per a Pedro i per a David ha arribat a ser una segona casa. Imagino que també per a molts de vostès", afegia.

Captura d'Isabel Jiménez durant el tancament del plató d'Informativos Telecinco amb un ordinador
Isabel Jiménez tanca el plató d'Informativos Telecinco | Mediaset

"Ha arribat l'hora de dir-li adéu. Aquest skyline que ja forma part de la història de la televisió s'apaga per sempre. Nosaltres els diem adéu des d'aquest estudi, però demà els veig a les 15h molt a prop d'aquí i acompanyada per Ángeles Blanco", concloïa mentre que el fons es deixava d'il·luminar. A més, l'edició de les 15h d'Informatius Telecinco es tancava amb un pla general del plató, ja a les fosques.

Recordem que el nou plató compta amb quatre sets pels quals els presentadors es desplaçaran i la taula. Tota l'escenografia està realitzada a la gamma de blau corporatiu, amb materials traslluïts per donar la sensació de lleugeresa, profunditat i lluminositat. El terra està realitzat en un nou material d'alta brillantor i resistència que propicia un cridaner 'efecte mirall'.

El nou plató d'Informatius Telecincocomptarà amb tres pantalles penjants verticals de 2,5x1,5m, que incorporen un mecanisme motoritzat d'elevació per pujar-les i baixar-les del sostre a terra. En ser en format vertical, aquestes pantalles permeten a més la projecció sense cap distorsió d'imatges gravades en vertical.