Zehra amb cara de sorpresa a Germans d'Antena 3

Ira i represàlies al capítol 'Hermanos' del dimarts 16 de gener

Al nou capítol de 'Hermanos', les famílies de Doruk i Asiye aconsegueixen trobar-los i per fi els alliberen.

Antena 3 emet aquest dimarts 16 de gener un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h , després d'una nova entrega de 'El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible per avançat per als usuaris premium d'atresplayer.

Al capítol de 'Hermanos' aquest dimarts 16 de gener a Antena 3, les famílies de Doruk i Asiye aconsegueixen trobar-los i per fi els alliberen.

Quan Tolga arriba a casa veu que Zehra i Bahar han tornat, però ell està molt decebut i enfadat amb Zehra. No la pot perdonar perquè Doruk i Asiye gairebé moren per culpa seva.

D'altra banda, Süsen està molt contenta de veure que està reprenent la relació amb Ömer, mentre que Sarp està cada vegada més irascible i agressiu. Està patint perquè segueix enamorat de Süsen.

Imatge de la sèrie 'Hermanos' al capítol emès dilluns passat, 26 de juny de 2023
Sengül a 'Hermanos' | Atresmedia

Sengül, per part seva, s'assabenta que la mare biològica de Berk ha mort i es queda impactada. D'aquesta manera, Sengül corre a casa d'Ayla per demanar explicacions.

A més, els delinqüents que van segrestar Doruk i Asiye arriben amb pistoles per acabar amb els nois per haver-los denunciat. Comencen a disparar-los i les bales impacten en tots ells, que estan greument ferits pels trets. Assie demana ajuda desesperada.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Sarp mirant cap avall amb una llàgrima a Germans
Sarp a 'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió . Dilluns 8 de gener la telenovel·la turca va ser líder de la seva franja amb un 13,1% i 1.229.000 televidents. Mentrestant, dimarts 9 va perdre el lideratge davant 'La Isla de las Tentaciones' en baixar a un 12,6% amb 1.198.000 fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.