Fotografia de William Levy i Samadhi Zendejas abraçats a Torna a mi de Divinity

William Levy torna a Divinity amb l'estrena de la sèrie 'Vuelve a mí'

'Vuelve a mí' a Divinity narra la història d'una mare coratge per trobar el seu fill.

Divinity posa data d'estrena a una de les grans apostes per arrencar l'any. El canal de Mediaset estrena el proper dilluns 22 de gener, a les 22:30h, 'Vuelve a mí', el retorn de William Levy a Divinity. La sèrie narra la història de Núria, la vida de la qual s'esfondra quan el seu fill Andrés és segrestat sense deixar rastre, per la qual cosa no cessarà en la recerca del seu petit alhora que es veu immersa un triangle amorós.

'Vuelve a mí' està protagonitzada per William Levy, actor cubà la interpretació del qual a la sèrie 'Cafè con aroma de mujer', i Samadhi Zendejas ('Falsa indentidad'), destacada actriu de la televisió mexicana. Donen vida a Santiago ia Núria en aquest captivador relat, en què els dos protagonistes es veuran immersos en un viatge ple d'obstacles en què descobriran l'amor.

L'amor incondicional d'una mare pel seu fill, la lluita contra l´adversitat, la passió, l'ambició i la intriga articulen el fil conductor d´aquesta emocionant història. 'Vuelve a mí' està ambientada a Ciutat de Juárez i Ciutat de Mèxic.

Així és la història de 'Vuelve a mí'

Cartell de William Levy i Samadhi Zendejas abraçats a Torna a mi de Divinity
William Levy i Samadhi Zendejas a 'Vuelve a mí' | Mediaset

Dues dones de diferent caràcter i classe social veuran com el destí es creuarà a les seves vides. Nuria García, una jove treballadora d'una empresa tèxtil que dedica tot el seu esforç a mantenir el seu fill Andrés i el món del qual s'ensorra quan el petit és segrestat. I Amelia San Román, una dona de classe alta que somia ser mare.

Nuria, per la seva banda, manté una relació amb Braulio, ignorant que és un dels amos del hòlding tèxtil Grup Zepeda i que està casat amb Amelia. Mentrestant, Santiago Zepeda, germà de Braulio, recobra la seva llibertat després de passar cinc anys reclòs en una presó a Ciudad Juárez. Aquest dia coneix la Núria i queda fascinat amb la seva bellesa i personalitat, sense imaginar que es convertirà en rival del seu propi germà.

Mentrestant, Núria emprèn la incessant recerca d'Andreu i la seva vida s'ensorra quan li diuen que el seu fill ha aparegut mort. Tot i això, no sap que Andrés ha aconseguit escapar, ha agafat per error un autobús a Aguascalientes i allà és atropellat per Diego Carranza, un home que ho ha perdut tot. Diego el porta a l'hospital i quan Andrés desperta no en recorda ni el nom ni l'origen.

Fotografia de William Levy i Samadhi Zendejas mirant-se a Torna a mi de Divinity
William Levy i Samadhi Zendejas a 'Vuelve a mí' | Mediaset

Posteriorment, és traslladat a un orfenat, on coneix Amelia, que l'adopta amb el seu marit Braulio sense saber que és fill de Núria. A partir d'aquell moment, la història de tots s'entrellaça i es complica quan la Núria descobreixi que Santiago és germà de Braulio. Andrés és viu i és el fill adoptiu de Braulio i Amelia.