Fotografia de Mundos Opuestos, la nova sèrie turca de Divinity

Divinity posa data d'estrena a la sèrie turca 'Mundos opuestos': una lluita per amor

Divinity estrena la sèrie turca 'Mundos opuestos': la titànica lluita de dos joves de diferents orígens pel seu amor.

Divinity arrenca l'any amb l'estrena de la sèrie 'Mundos opuestos'. Dues famílies, dues maneres d'entendre la vida i una única història d'amor marcada per les diferències socials, culturals i religioses constitueixen l'eix narratiu d'aquesta sèrie turca. Una ficció que Divinity estrenarà el proper dimarts 2 de gener a les 21:30h.

A 'Mundos opuestos', Doğa, membre d'una saga de dones decidides i independents, viu un apassionat romanç amb Fatih. Ell pertany a una família conservadora, una relació que marcarà les seves vides i les dels seus éssers estimats inexorablement.

Sıla Türkoğlu ('Emanet') i Doğukan Güngör ('Hakim') interpreten el duo estel·lar en aquest emocionant relat. Tots dos van ser guardonats amb el Turkey Youth Award a la Millor Parella de Televisió el 2023 per la seva tasca a la ficció. Després d'alçar-se com una de les sèries revelació de la temporada a Turquia, 'Mundos opuestos' ha estat venuda a més de 50 de països, sent un èxit internacional.

Fotografia de Móns Oposats, la nova sèrie turca de Divinity
'Mundos opuestos' | Mediaset

Als protagonistes d'aquesta història d'amor apassionant, resiliència i diferència de classes, s'ha rendit l'univers digital. Sıla Türkoğlu suma 2,1M de seguidors a Instagram, mentre que Doğukan Güngör compta amb 848K.

Així és la trama de 'Mundos opuestos'

Després de finalitzar l'institut, Doğa anhela convertir-se en una reeixida dona de negocis, somni que comparteix amb la seva mare Kivilcim. A la universitat coneix Fatih, un jove jove procedent d'una família devota i adinerada, del qual s'enamora a primera vista. Conscient que les conviccions de la família del seu xicot xoquen frontalment amb els valors que li ha inculcat la seva progenitora, Doğa decideix amagar-li el seu romanç.

Fotografia de Mundos Opuestos, la nova sèrie turca de Divinity
'Mundos opuestos' | Mediaset

La tensió augmenta quan Doğa es queda embarassada. Mentre Fatih creu que el naixement d'un fill és un regal diví, Kivilcim considera que seguir endavant amb l'embaràs destrossarà el futur de la seva filla. Fixada la cita per interrompre la gestació, Doğa no es presenta a la intervenció i a la nit els dos joves acudeixen davant de Kivilcim de la mà i acabats de casar.

La notícia enfureix Kivilcim que, obligada a acceptar el matrimoni de la seva primogènita, decideix organitzar una cerimònia perquè les dues famílies es coneguin. És llavors quan la dona descobreix les grans diferències existents entre ambdues sagues i creu que són insalvables. No obstant això, Doğa i Fatih lluitaran contra vent i marea perquè el seu amor triomfi.