Captura d'Alba Lago com a presentadora d'Informatius Telecinco

El motiu pel qual Alba Lago ha desaparegut d'Informativos Telecinco

Alba Lago ha desaparegut d'Informativos Telecinco per un motiu de pes després de l'adéu a Pedro Piqueras.

Alba Lago ha deixat de formar part de l'equip d'Informativos Telecinco a la seva nova era amb Carlos Franganillo al capdavant. Els blocs informatius de Mediaset s'han reestructurat des de la sortida de Pedro Piqueras, amb l'estrena d'un nou plató i moviments de cares. Una de les que s'ha quedat fora de la cadena principal ha estat Alba Lago, que es va acomiadar d'Informativos Telecinco divendres passat 12 de gener.

Recordem que Alba Lago ha format part de l'equip d'Informatius Telecinco durant set anys, passant per diferents edicions. Els seus inicis van ser a l'informatiu matinal i posteriorment va saltar a l'edició de les 15h com a substituta d'Isabel Jiménez durant la baixa maternal. Finalment, el 2021, va passar a formar part de l'equip de Pedro Piqueras a les 21h com a presentadora a plató.

Posat d'Alba Llac amb Pedro Piqueras a Informatius Telecinco
Alba Lago amb Pedro Piqueras | Mediaset

"Avui finalitzo una llarga i enriquidora etapa en Informatius Telecinco. M'acomiado d'aquest plató on hem explicat i viscut tantes històries. Agraeixo a tots els companys amb qui he treballat i après tant. Ens veiem aviat, en la següent etapa que , prometo, serà apassionant", escrivia a les seves xarxes socials Alba Lago.

D'aquesta manera, segons publiquem en exclusiva a TVienes, Alba Lago i Diego Losada han deixat Informativos Telecinco i 'En Boca de Todos', respectivament, per incorporar-se a l'equip de Noticias Cuatro. A més, segons ha avançat El Televisero, Alba Lago serà l'encarregada de presentar en solitari l'edició del migdia. L'última presentadora d'aquesta edició, abans de cancel·lar-la, va ser Carme Chaparro i en el passat ho van fer altres cares com Marta Reyero, Marta Fernández o Hilario Pino.

Captura d'Alba Lago com a presentadora d'Informatius Telecinco
Alba Lago a Informatius Telecinco | Mediaset

Per part seva, Diego Losado estarà al capdavant de la versió nocturna, previsiblement acompanyat de Mónica Sanz, que també va abandonar 'Cuatro al día' fa unes setmanes. A més, tot apunta a Marta Reyero i Roberto Arce es mantindran com fins ara a la versió de cap de setmana.

Com ha passat amb Informativos Telecinco, a més, Noticias Cuatro també comptarà amb un nou i innovador plató. Tots els canvis arribaran previsiblement a partir del proper mes de febrer.