Captura de Ricard de Clascà com a guanyador del pot d'Atrapa'm si pots a TV3

'Atrapa'm si pots' entrega el segon pot més alt de la seva història a TV3

Ricard de Clascà s'emporta els 68.000 euros del pot d''Atrapa'm si pots', concurs de Llucià Ferrer a TV3.

'Atrapa'm si pots', el concurs de les tardes de TV3, va entregar aquest dijous 18 de gener el segon pot més alta de la seva història. Un total de 68.000 euros que va guanyar el professor de secundària de Canet de Mar, Ricard de Clascà, després de respondre les cinc preguntes del minut final. A aquest pot es van sumar els 3.000 euros que Clascà ja havia acumulat en els darrers programes.

Ricard va aconseguir respondre correctament les preguntes sobre religió, política, televisió, societat i videojocs. L'última pregunta va ser: "Quina saga de videojocs té com a personatges recurrents els membres de la família Làpida?". Inicialment responia "Call of Duty", però tenia temps de rectificar i encertava amb "Els Sims".

Tens els ulls negats… Escolta, brutal les respostes! T'acabes de portar 71.000 euros. Què faràs amb el premi?”, li va preguntar Ferrer. "Hòstia! No ho sé... No m'ho esperava... De moment, celebrar-ho amb la família marxant tots junts", responia Ricard.

'Atrapa'm si pots', produït per The Mediapro Studio, s'emet a TV3 des de la tardor del 2018 i ha donat el pot catorze vegades. El premi més gran, de 81.000 euros, es va entregar el maig del 2023 a Marieva, que era la primera vegada que participava i va pispar el premi als seus companys. Recordem que abans s'emetia només el cap de setmana, mentre que aquesta temporada va arribar a la graella diària, just abans de l''Està Passant' a la tarda.

Des de l'estrena d'aquesta temporada, al setembre, l''Atrapa'm si pots' ha obtingut una audiència mitjana de 156.000 espectadors i una quota del 12,3%. El concurs que presenta Llucià Ferrer és líder de la franja a 2,1 punts de la segona cadena. Des de principi de temporada, ha aconseguit una audiència acumulada de 2.386.000 persones que han vist algun moment el programa a TV3.

Llucià Ferrer presentador de Atrapa'm si pots a TV3
Llucià Ferrer, presentador d''Atrapa'm si pots' | TV3

A més, 'Atrapa'm si pots' també triomfa en digital, on ja acumula 640.000 reproduccions de vídeo. Gairebé tantes com a tota la temporada 2021-2022, sent aquesta la seva millor temporada en audiència digital.