Fotografia de Parish, nova sèrie d'AMC

AMC+ llança el primer tràiler de ‘Parish’, el seu nou drama original

AMC+ revela novetats sobre les seves sèries originals, incloent el primer tràiler de ‘Parish’.

El servei de streaming AMC+ revela el primer tràiler de la seva nova producció original 'Parish'. Es tracta d'una nova sèrie dramàtica d'acció produïda i protagonitzada per Giancarlo Esposito ('Breaking Bad') que arribarà al servei a Espanya l'1 d'abril, l'endemà que els Estats Units. 'Parish' està basada en la sèrie britànica d'èxit 'The Driver'.

A 'Parísh', Esposito interpreta Gracian "Gray" Parish, un home de família i propietari d'un servei de cotxes de luxe a Nova Orleans. Després que el seu fill és assassinat de forma violenta i la seva empresa col·lapsa, la trobada amb un vell amic dels seus dies com a conductor ressuscita vells hàbits. El porta a un rumb de col·lisió d'alt risc amb un sindicat criminal violent.

AMC+ España | Parish

Així mateix, AMC+ també ha anunciat que l'actor David Costabile ('Breaking Bad') s'uneix a la segona temporada d''Entrevista amb el vampir, d'Anne Rice' com a estrella convidada. La nova entrega arribarà a Espanya els propers mesos i està encapçalada per Jacob Anderson, Sam Reid, Assad Zaman, Delainey Hayles, Ben Daniels i Eric Bogosian. A la segona temporada, el vampir Louis de Pointe du Lac segueix narrant la història de la seva vida al periodista Daniel Molloy.

Parteix dels esdeveniments sagnants de 1940 a Nova Orleans, quan Louis i l'adolescent Claudia conspiren per assassinar el vampir Lestat de Lioncourt. Louis explica les seves aventures a Europa, la seva recerca per trobar vampirs del Vell Món i el Theatre Des Vampires de París, ciutat on Louis coneix per primera vegada el vampir Armand. El romanç resultarà tenir conseqüències devastadores tant en el passat com en futur i Molloy indagarà per trobar la veritat enterrada a les seves memòries.

Fotografia d'entrevista amb el vampir d'AMC+
'Entrevista amb el vampir' | AMC

AMC+ també revela novetats sobre una altra sèrie del mateix univers literari, 'Les bruixes de Mayfair, d'Anne Rice'. Protagonitzada per Alexandria Daddario, la sèrie ha iniciat la producció a Nova Orleans d'una segona temporada de vuit episodis, afegint Alyssa Jirrels ('Fatal Attraction') al repartiment. També s'hi incorpora Ted Levine ('Big Sky') com a estrella convidada habitual i Thora Birch ('American Beauty') com a estrella convidada.

A més, s'està desenvolupant de manera activa una tercera sèrie a la franquícia. Escrita i produïda pel nominat a l'Oscar John Lee Hancock ('The Blind Side'), està basada en la intrigant societat secreta Talamasca. Aquesta apareix a diverses de les novel·les icòniques d'Anne Rice.

En els propers mesos també tornarà en exclusiva la sèrie d'èxit Harry Wild a Espanya, amb una tercera temporada. Protagonitzada per Jane Seymour ('The Kominsky Method'), la nova entrega segueix explicant les aventures de Harriet "Harry" Wild. És una professora de literatura jubilada que resol misteris de la mà del seu protegit Fergus, interpretat per Rohan Nedd ('Whitstable Pearl').