Logo d'Eufòria Street Dance, programa de TV3

TV3 posa data a 'Eufòria Street Dance', per trobar els millors ballarins

Joves professionals de la dansa competeixen per entrar al cos de ball de la tercera temporada d''Eufòria'.

El ball torna a TV3 amb 'Eufòria Street Dance', el concurs que busca els millors ballarins i ballarines per a la tercera edició d''Eufòria'. El format que està disponible a la plataforma 3Cat des del 22 de desembre, ara es podrà veure a TV3. 'Eufòria Street Dance' arriba aquest mateix dilluns 22 de gener, just després de 'Jo mai mai'.

En aquesta nova edició, l'univers 'Eufòria' ha crescut amb la incorporació d'una nova figura a nivell coreogràfic de prestigi internacional reconegut: Natalia Palomares. Serà l'encarregada de buscar el cos de ball final del programa i que comptarà amb l'ajuda d'Albert Sala, aquest any com a jurat. Palomares ha coreografiat artistes com Rosalia, Shakira o Luis Fonsi i és una de les grans estrelles dels heels, una disciplina urbana que tindrà una notable presència a 'Eufòria'.

Una altra de les grans novetats és que per fi el programa, fent honor al seu nom, surt al carrer, amb canvi de mecànica. Després de la coreografia grupal i en cas de no complir les expectatives del jurat, els concursants només es podran assegurar la continuïtat amb el free-style final. Es tracta d'una coreografia que hauran d'improvisar al moment i on hauran de demostrar totes les seves capacitats.

Logo d'Eufòria Street Dance, programa de TV3
'Eufòria Street Dance' | 3Cat

'Eufòria' s'ha consolidat com un dels programes estrella de TV3 i una cita imprescindible per als amants del panorama musical català. La final de la segona temporada va batre el rècord d'audiència, amb un 26,2%, 410.000 espectadors de mitjana i una audiència acumulada de 794.000 espectadors. La segona temporada va demostrar el gran seguiment amb una quota mitjana del 20,4% i fins a 336.000 espectadors, superant la mitjana de la primera edició.

TV3 ja prepara la tercera edició d''Eufòria'

Posat de Marta Torné i Miki Núñez com a presentadors d'Eufòria de TV3
Marta Torné i Miki Núñez | 3Cat

Cal destacar que, previsiblement, TV3 estrenarà l'esperada tercera temporada d''Eufòria' el proper 1 de març. El talent xou ja ha completat el seu càsting amb els 16 aspirants que competiran per conquistar els cors del públic i del jurat. L´anunci dels participants es farà durant la primera gala, que promet estar carregada de sorpreses.

Aquesta nova etapa d'Eufòria experimentarà canvis significatius en el format i en el disseny del plató. El punt més cridaner serà la renovació, possiblement al complet, dels membres del jurat d''Eufòria', afegint-hi un element d'incertesa a la temporada. Miki Nuñez i Marta Torné, per la seva banda, continuaran presentant el talent xou.