Cartell de Jo mai mai, la nova sèrie de TV3

3Cat posa data d'estrena a 'Jo mai mai', la seva nova sèrie protagonitzada per Miki Núñez

Protagonitzada per Miki Núñez, 'Jo mai mai' és una nova sèrie de ficció juvenil i amb la música en català com a protagonista.

3Cat estrenarà el dilluns 22 de gener 'Jo mai mai', una sèrie de ficció juvenil ambientada en unes colònies d'estiu i que té la música en català com un dels elements principals. La sèrie, que compta amb vuit episodis que prenen com a referència l'exitosa 'Go!azen' d'ETB1, està protagonitzada per Claudia Riera ('Les de l'hoquei').

'Jo mai mai' presenta unes trames complexes que aborden temes que afecten els joves i les seves famílies. Assumptes com l'amistat i el creixement personal, el bullying, les addiccions, la identitat de gènere i la sexualitat, l'ús i mal ús de les xarxes socials i la salut mental dels joves. Tot això, a través de les vivències i les experiències que un grup d'adolescents viuen durant deu dies en unes colònies d'estiu acompanyats de la seva monitora.

L'elenc d'adolescents el formen Jan Buxaderas, Maria Morera, Joel Cojal, Zoé Arnao, Biel Rossell, Berta Rabascall, Aleix Otem i La Imèn. Miki Núñez, Pere Ponce, Mireia Aixalà, David Menéndez Boye, Moha Amazian, Mercè Arànega i Mar Pawlowsky són els personatges adults. Un equip jove, carregat de noves cares, fruit d'un càsting en què es van presentar més de 400 candidats i candidates.

Posat de Miki Núñez com a protagonista de Jo mai mai, nova sèrie de TV3
Miki Núñez, protagonista de 'Jo mai mai' | 3Cat

La sèrie, amb una marcada narrativa cinematogràfica, ha estat rodada aquest estiu en espais naturals del Vallès Oriental, el Montseny i els Pirineus. 'Jo mai mai' parla del descobriment d'emocions, de la necessitat de diversió, de la por i de l'amistat d'un grup de joves durant uns campaments d'estiu que mai no oblidaran. Un univers reconeixible per a moltes generacions i que permetrà unir famílies senceres davant de la pantalla.

16 clàssics catalans versionats

Posat de l'elenc de Jo mai mai, sèrie de TV3
'Jo mai mai' | 3Cat

La música en català que ha estat referent durant les darreres dècades també té un paper protagonista en el projecte, que al llarg de tots els capítols presenta moments musicals integrats a la narrativa de forma orgànica. La ficció oferirà 16 versions noves de les millors cançons catalanes dels darrers 30 anys, interpretades pel repartiment de la sèrie: des dels Pets a Bad Gyal, passant per Obrint Pas o The Tyets.

Totes les cançons es podran escoltar al complet a les plataformes musicals i tindran el seu propi videoclip fora de la sèrie. Aquest és un dels elements transmèdia que inclou 'Jo mai mai', que també presenta un món paral·lel a les xarxes socials. Així com un llibre que vol descobrir com eren les vides dels protagonistes abans de l'estiu.