Posat dels protagonistes d'Esposa Joven, la nova sèrie turca de Nova

Nova estrena 'Esposa joven': una nena lluitarà contra la tirania d'una tradició

Nova estrena dilluns 'Esposa joven', la història d'una nena que haurà de lluitar contra la tirania d'una tradició.

Nova estrena el proper dilluns 22 de gener 'Esposa joven'. Es tracta d'una nova sèrie turca que obrirà diàriament la franja de la tarda al canal temàtic d'Atresmedia, a les 15.00 hores, de dilluns a divendres. L'èxit d''Esposa joven', que també estarà disponible a atresplayer, ha traspassat fronteres i ha estat la sèrie més vista durant dos anys consecutius tant a Turquia com a Llatinoamèrica.

La ficció narra la història d'una nena de 13 anys anomenada Zehra (Çagla Simsek), amb grans plans per al seu futur. Tot i això, la seva família l'obliga a casar-se amb un jove milionari, Ali Kirman (Gokhan Sahin). La nena haurà de traslladar-se a viure a una luxosa mansió, on començarà una vida tempestuosa al costat de la família Kirman.

Només dues persones estaran disposades a ajudar-la a escapar perquè la jove compleixi el somni de tornar a l'escola. Azad Kirman, el seu cunyat; i Melek Soyger, la nova professora del poble. Zehra estableix un especial i profund vincle sense saber que hi ha alguna cosa molt més forta que uneix a totes dues.

Posat dels protagonistes d'Esposa Joven, la nova sèrie turca de Nova
'Esposa joven' arriba a Nova | Atresmedia

Recordem que Nova és la temàtica femenina líder de dilluns a divendres el 2023, tant en total dia (2,2%) com a Prime Time (2,2%). És primera opció a la seva franja de novel·les (15:00-22:45h LV) amb un 2,7%. De fet, 'Doctor Ali' és la millor estrena temàtica de ficció en quota (3,1% i 299.000) durant l'any.

Així arrenca 'Esposa joven'

Zehra procedeix d'una família molt humil, la seva mare treballa servint a casa dels Kirman. Quan el seu germà Ferman s'enfuit amb la filla dels Kirman (Birfen), l'àvia de la família (Nujin) decideix aplicar la llei turca. Obliga Zehra a casar-se amb Ali, per evitar un vessament de sang.

Aquesta nova situació suposa a Zehra deixar enrere el seu somni d'estudiar i ser professora per mudar-se a la seva nova casa amb el seu marit. És un jove amb una discapacitat que el manté postrat en una cadira de rodes.