Muntatge de Gerard Romero amb el logo de 3Cat

TV3 fitxa Gerard Romero per presentar 'On és la pasta?'

Gerard Romero serà el presentador d'aquest programa on famílies, amics o parelles hauran de trobar 10.000€ amagats a casa seva.

El periodista i streamer Gerard Romero serà el presentador d''On és la pasta?'. Es tracta d'un nou concurs de 3Cat en què grups de persones que hi convisquin hauran de treballar en equip per aconseguir la màxima quantitat de diners. 'On és la pasta?' amagarà a casa dels participants 10.000 que hauran de trobar en menys de 30 minuts.

El mateix comunicador ho ha anunciat a 'Tot se mou', format on habitualment col·labora, i ha explicat la dinàmica del concurs. "Anirem a cases de famílies que tenen posat TV3, els amagarem 10.000 euros per la casa i tindran 30 minuts per emportar-se tot el que recullin", ha explicat.

[instagram]C2Sp4SToInC[/instagram]

Per participar a 'On és la pasta?' cal enviar un vídeo de presentació i explicant per què es vol participar, a: casting@oneslapasta.tv. El format presentat per Gerard Romero, produït per Mediapro, té un pressupost de 652.024,63 euros.

Gerard Romero és un conegut periodista català que va estar durant una dècada lligat a RAC1 i Cadena SER cobrint l'actualitat del Barça. Va decidir abandonar aquests mitjans per obrir el seu propi canal a Twitch, on actualment té més de 700.000 seguidors a tot el món. A més, forma part de la Kings League com un dels seus presidents, malgrat que no té gaire sort als partits.

Per tant, Gerard Romero és el segon fitxatge de TV3 que està lligat a la Kings League de Gerard Piqué. Dins de la marca EVA, la cadena també compta amb 'Spursito & Company', on cada setmana s'asseu en un sofà per conèixer més a fons personalitats conegudes del moment. Amb 30 programes emesos, Spursito ha parlat recentment amb JA Bayona, Jordi Sánchez, David Verdaguer o Mag Pop.