Fotografia de Manel Fuentes amb un feix de bitllets a Atrapa un Millón de Antena 3

Antena 3 segueix apostant per concursos dissabte: anuncia 'Atrapa un Millón

'Atrapa un millón' torna amb noves entregues presentades per Manel Fuentes al prime time de dimecres.

Antena 3 segueix amb la seva aposta pels concursos dissabte a la nit. Després d'apostar fallidament per 'Password' i els exitosos especials de 'Pasapalabra', la cadena ha anunciat l'arribada d''Atrapa un Millón'. El concurs presentat per Manel Fuentes torna al prime time a partir del proper dissabte 27 de gener amb noves entregues.

Mantenint la mecànica que va fer famós al format, 'Atrapa un millón' posa un milió d'euros de diners reals en metàl·lic sobre la taula: 40 feixos de 25.000 euros cadascun. L'objectiu del joc és conservar el màxim de diners possibles fins a l'última pregunta. Els concursants hauran de respondre vuit preguntes.

Les quatre primeres preguntes tenen quatre opcions de resposta, però només una és la bona. En les tres preguntes següents tindran tres opcions de resposta. A la vuitena i última pregunta, els concursants s'ho juguen al 'Tot o res': només hi haurà dues opcions, una de veritable i una altra de falsa.

Manel Fuentes amb feixos de bitllets a Atrapa un Millón de Antena 3
Manel Fuentes presenta 'Atrapa un Millón' | Atresmedia

Al llarg del joc, els concursants poden posar tots els diners en una resposta o repartir-los en diverses, però sempre n'han de deixar una sense diners. Un cop acabat el temps, els diners que no hagin estat col·locats en alguna de les trapes es perdran. Els feixos que no caiguin per la trapa seran els que els concursants s'enduguin a casa.

Recordem que els quatre especials d''Atrapa un Millón' van mediar un fantàstic 15,5% de share i 1.463.000 espectadors. L'espai va liderar en totes les seves entregues, i la més vista era l'estrena amb un 16,8% juntament amb 1.662.000 televidents. Tot i això, la menys vista va ser la tercera, el 25 de gener passat, amb un 13,8% i 1.287.000 espectadors, en enfrontar-se a un partit de la Copa del Rei a TVE.

D'aquesta manera, la setmana que ve, Antena 3 mantindrà les seves tres nits de producció pròpia amb 'Entre Tierras' dijous, 'El Desafío' divendres i 'Atrapa un millón' dissabte.El concurs s'enfrontarà a 'Bailando con las Estrellas' de Jesús Vázquez a Telecinco.Dilluns i dimarts seguirà sent per a 'Hermanos' a Antena 3, dimecres per al final de 'Serial Lover' i els diumenges per a 'Secretos de Familia'.