Cartell de la tercera temporada d'Operació Marea Negra a Prime Video

Prime Video llança el tràiler de la tercera temporada d''Operación Marea Negra'

Dies abans de la seva estrena, Prime Video revela el tràiler i el pòster de la tercera i última temporada d''Operación Marea Negra'.

Prime Video ha llançat el tràiler i el pòster de la tercera temporada de la sèrie 'Operación Marea Negra', que s'estrena aquest mateix divendres 9 de febrer. L'actriu Mina el Hammani s'incorpora al repartiment de la sèrie encapçalat per Jorge López aquesta última temporada. 'Operación Marea Negra', que estarà disponible a Prime Video a Espanya i Portugal, compta amb cinc episodis de 45 minuts.

En aquests nous capítols, convertit en l'intermediari de moda entre Amèrica i Europa, la pèrdua d'un important carregament de fentanil col·loca Nando Barreira en la pitjor de les situacions: haver de retre comptes a les dues parts. A partir d'aquí, Nando emprèn una carrera contrarellotge, no només per recuperar el crèdit perdut davant els que hi van confiar, sinó també per eludir la policia que li segueix la pista des de fa mesos. Una carrera contrarellotge en què conservar el seu prestigi i llibertat és secundari i preval mantenir-se viu.

Operación Marea Negra - Temporada 3 - Tráiler Oficial en 4K

La tercera temporada d''Operación Marea Negra' està protagonitzada per Jorge López ('Élite') al paper de Nando. Estarà acompanyat novament per Óscar Jaenada ("Hernán"), Bruno Gagliasso ("Marighella"), Pêpê Rapazote ('Narcos') o Soraia Chaves ('Sequía'). També de Diego Anido ("As bestes"), Luis Zahera ("As bestes"), Daniel Ibáñez ("Las leyes de la frontera"), Miguel de Lira ('Vivir sin permiso'), Patricia Vico ('Hasta el cielo') i Belén López ('White Lines'), entre altres.

Al repartiment d'aquesta entrega final s'hi incorporen, a més de Mina El Hammani ('Internado: Las Cumbres'), els actors Dani Pérez Prada ('El Pueblo') i Felipe Pirazán. La reconeguda actriu portuguesa Lúcia Moniz ("Love Actually") torna a la sèrie després d'interpretar la inspectora Carmo a la primera temporada.

Fotografia de Jorge López i Mina El Hammani a la tercera temporada d'Operació Marea Negra de Prime Video
Tercera temporada d''Operació Marea Negra' | Prime Video

'Operación Marea Negra' està produïda per Ficción Producciones ('3 Caminos') al costat de les televisions autonòmiques nacionals; ia Portugal amb la RTP. Cuneta amb la producció executiva de Pandora da Cunha i Pablo Iraola d'Ukbar i l'equip de direcció continuarà liderat per Igor Legarreta i Oskar Santos. Per part seva, l'equip de guió de la tercera temporada està compost per Asier Guerricaechebarria i Javier Echániz.