Captura de la versió americana del reality Jugant amb Foc de Netflix

'Too Hot to Handle' ('Jugando con fuego') tindrà versió espanyola a Netflix

Netflix prepara la versió espanyola de 'Too Hot to Handle' ('Jugando con fuego'), produïda per Fremantle.

Netflix continua ampliant la seva aposta per l'entreteniment al nostre país. La seva última gran aposta per ampliar el seu catàleg de no ficció ha estat '¡Sálvese quien pueda!', el reality de 'Sálvame', que estrenarà la seva segona temporada el proper 1 de febrer. Tot i això, Netflix ara prepara la portada a Espanya d'un dels seus realities amb més estrebada.

Segons ha publicat en exclusiva BluperNetflix prepara l'adaptació espanyola de l'exitós 'Too Hot to Handle' ('Jugando con fuego'). El reality va arribar a Netflix en ple confinament, l'abril del 2020, i compta amb cinc temporades en la seva versió original, l'americana. A més, també se n'han fet versions a Llatinoamèrica, Alemanya i Brasil.

'Jugando con fuego' reuneix un grup de solters sexis de diferents racons del món en un paradís tropical per passar l'estiu més exòtic i eròtic de les seves vides. El que els concursants no saben és que si volen guanyar el premi final de 100.000 dòlars, s'hauran de mantenir asexuals. El reality obliga els concursants a no mantenir cap mena de relació sexual.

Captura de la versió americana del reality Jugant amb Foc de Netflix
'Too Hot to Handle' | Netflix

Ni petons, ni grapejos, ni autosatisfacció, amb cada relliscada, la xifra del premi anirà disminuint. I aquí entra la màgia del reality, seran capaços aquests homes i dones d'establir relacions emocionals més profundes sense caure en la temptació? O serà impossible no cremar-se jugant amb foc?

L'encarregada de produir aquesta versió és Fremantle España, que es desplaçarà a la República Dominicana per gravar el reality, mateixa ubicació que 'La Isla de las Tentaciones'. De fet, Fremantle ja va ser l'encarregada d'una aposta semblant de Netflix, 'Amor con fianza', presentada per Mónica Naranjo. La factoria també està al capdavant de 'Got Talent', que fa un mes va tancar la temporada, o de 'Mask Singer', que té pendent d'estrena la quarta a Antena 3.

Fremantle també està al capdavant de 'Naked Attraction', una adaptació per a HBO Max del dating show que ha revolucionat el món. Convida a deixar de banda els prejudicis apostant per la naturalitat si es tracta de trobar l'amor: podries enamorar-te d'algú al nu? A cada programa, dues persones buscaran la seva parella ideal entre 6 pretendents completament nus als que hauran d'observar fins a trobar el seu 'match'.