Captura de Yildiz a Pecado Original d'Antena 3

Yildiz cau en un parany al capítol de 'Pecado Original' del divendres 19 de gener

En el nou capítol de 'Pecado Original', Mert torna a enganyar Yildiz tot i quedar-se sense diners.

'Pecado Original' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest divendres 19 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest divendres 19 de gener, Kaya trucarà a Yildiz i li comunicarà la quantitat de diners que haurà de pagar a l'empresa com a multa. Són 5 milions de lires i la jove Yilmaz sentirà que li falta l'aire en escoltar-lo. Kaya li dirà que intentarà fer el possible per reduir aquesta quantitat, encara que el més probable és que l'hagi d'abonar immediatament.

Kerim i Mert, dos personatges de 'Pecado Original' amb sembrant seriós mirant a l'horitzó
Kerim i Mert a 'Pecado Original' | Atresmedia

Per la seva banda, Mert torna a enganyar Yildiz i li assegura que si retira els diners que invertiria ho perdrà tot. Durant la conversa, Kerim entra al despatx de Mert i quan s'assabenta que aquest volia estafar-la, Kerim entra en còlera i comença a pegar-lo. Més tard, tots dos discuteixen i la seva relació és més tensa que mai, ja que l'amor de Kerim per Yildiz ja ha arribat massa lluny.

Kerim explica una excusa a Yildiz de per què va perdre els papers amb Mert. D'altra banda, Yildiz celebra un sopar a casa seva amb Kaya i Sahika.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Kaya i Ender, dos personatges de la sèrie 'Pecado Original' al casament en un capítol de la sèrie
Ender i Kaya a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.