Fotografia de Fernando Gil, Raúl Tejón, Gorka Otxoa i Fele Martínez a la segona temporada de Mascles Alfa de Netflix

Netflix llança el tràiler de la segona temporada de 'Machos Alfa', que ja té data

La segona temporada de 'Machos Alfa' arriba a Netflix el proper 9 de febrer amb la incorporació de Carlos Areces.

Netflix ha llançat l'esperat tràiler de la segona temporada de 'Machos Alfa'. Creada per Laura i Alberto Caballero ('La que se avecina'), la comèdia, que ja prepara la tercera temporada, tornarà amb la seva segona tanda d'episodis el proper 9 de febrer. La seva primera temporada va ser tot un èxit a Espanya i va aconseguir entrar al top de sèries en llengua no anglesa de Netflix, amb 19 milions d'hores de visionat.

En aquesta segona temporada, Fernando Gil ('Dos años y un día'), María Hervas ('La que se avecina'), Raúl Tejón ('Alma'), Kira Miró ('La que se avecina'), Gorka Otxoa ("Fe de etarras"), Paula Gallego ('Cuéntame'), Fele Martínez ("Tesis") y Raquel Guerrero ('Reyes de la noche') tornaran a reprendre els seus personatges i viuran noves trames intentant adaptar-se a l'era de la nova masculinitat.

A més, la segona temporada de 'Machos Alfa' compta amb algunes cares conegudes que s'han unit al repartiment com Carlos Areces, Adriana Torrebejano, Cayetana Guillén Cuervo, Itziar Castro i Juanjo Puigcorbé entre molts altres.

Machos Alfa 2 | Tráiler oficial | Netflix España

I és que, Pedro, Santi, Luis i Raúl se senten molt més preparats per trobar el seu lloc al món ara que han completat un curs per desconstruir-se. Creuen estar més a prop d'una masculinitat moderna, menys tòxica i patriarcal; quan la realitat és que estan més desubicats que mai. Aconseguiran adaptar-se a aquesta era d'igualtat de sexes, parelles obertes i Tinder o continuarà sortint el mascle alfa que porten a dins?

'Machos Alfa' està produïda per Contubernio Films, factoria de Laura i Alberto Caballero. Els germans segueixen al capdavant de 'La que se avecina', que recentment ha finalitzat la seva catorzena temporada a Prime Video. A més, també han finalitzat el rodatge de 'Muertos SL', una nova comèdia protagonitzada per Carlos Areces que arribarà el 2024 a Movistar Plus+ .

Així és 'Machos Alfa' a Netflix

Fotografia de Mascles Alfa amb Carlos Arecer i Fernando Gil a Netflix
Carlos Areces s'incorpora a 'Machos Alfa' | Netflix

'Machos Alfa' gira al voltant de quatre amics quarantens que s'han d'enfrontar als canvis d'una societat cada vegada més igualitària . L'abolició del patriarcat s'hi acosta. En plena crisi de la masculinitat, quatre amics de quaranta estan perdent el seu tron, privilegis i identitat.

Anys enrere haurien estat mascles alfa al comandament de les seves relacions, la seva feina i la seva vida. Tot i això, els ha tocat viure a l'era de la igualtat, en una societat amb noves regles que els colpeja exposant el seu patetisme .