Muntatge de Toñi Moreno a Telecinco amb Ana Rosa Quintana en una finestra

Toñi Moreno diu el menys esperat del salt d'Ana Rosa a les tardes de Telecinco

Toñi Moreno es pronuncia per primera vegada sobre els canvis de Telecinco i del salt d'Ana Rosa a les tardes.

Tot i no formar part de Telecinco, Toñi Moreno s'ha pronunciat sobre els canvis que ha fet la directiva en els últims mesos. La periodista està al capdavant de la programació matinal de Canal Sur des del mes de setembre passat. No obstant això, se la segueix relacionant amb Mediaset, la que ella considera que encara és casa seva .

"La veig com a espectadora i em sento part de Mediaset, perquè la meva foto segueix al passadís, Mediaset és la meva altra casa. L'estic veient il·lusionada perquè, quan hi ha un canvi de model de televisió, han de provar moltes coses. Hi haurà coses que es provin per quedar-se i hi haurà altres coses que no”, ha dit Toñi Moreno en una entrevista a El Confidencial.

Primer pla de Toñi Moreno somrient
Toñi Moreno | Mediaset

"Cal ser molt valent per fer un gir com han fet ells i crec que estan encertant en moltes coses. Crec que l'elecció d'Ana Rosa per fer les tardes ha estat tot un encert, hi ha moltes vegades que la veig. Tinc la sensació que estan fent una televisió molt més familiar i amable”, afegeix.

D'aquesta manera, Toñi Moreno s'ha posicionat al costat d'Ana Rosa Quintana, que actualment presenta 'TardeAR' a les tardes de Telecinco. Cal destacar que la presentadora andalusa ha estat lligada a Unicorn Content en diversos projectes, com a col·laboradora de 'Cuatro al día' o productora de 'Dolores: La verdad sobre el Caso Wanninkhof'.

Captura d'Ana Rosa Quintana a TardeAR aquest dimecres 15 de novembre
Ana Rosa | Mediaset

A més, Toñi Moreno també s'ha pronunciat sobre Paolo Vasile: "Li dec tot el que jo he estat a Mediaset. Tinc contacte amb ell i és un senyor que m'ha donat oportunitats quan ningú ho feia. Jo crec que ell sempre va creure en mi ".

"Va prendre decisions, de vegades, que em van perjudicar, però com a empresari i gestor, és com quan el teu pare pren una decisió, no t'agrada, però ho fa pensant en la família. Les encaixava totes amb molta esportivitat, però també va prendre decisions que em van canviar la vida. Molt agraïda amb Paolo Vasile", ha conclòs a l'entrevista Toñi Moreno.