Muntatge d'Alba Carrillo i Ana Rosa Quintana a Telecinco

Alba Carrillo arriba a un acord amb la productora d'Ana Rosa després de ser acomiadada

Alba Carrillo arriba a un acord amb Mediaset i la productora d'Ana Rosa per finalitzar la guerra després de ser acomiadada.

La batalla legal entre Alba Carrillo, Mediaset i les productores d'Ana Rosa, Unicorn Content, i 'Sálvame', La Fàbrica de la Tele, ha arribat al final sense arribar a judici. Després de passar durant anys per diversos programes de Telecinco, el 31 de març va deixar d'aparèixer a les pantalles després que Unicorn Content no renovés el contracte. Va ser llavors quan va arrencar una guerra legal i mediàtica, ja que Alba Carrillo no va dubtar a treure a la llum tots els draps bruts de la cadena i de les productores.

D'aquesta manera, el Jutjat Social número 39 de Madrid es feia càrrec de la denúncia i demandant i demandats havien d'enfrontar-se a judici el 21 de desembre. Tot i això, segons ha publicat en exclusiva ESdiario, Alba Carrillo ha pactat un acord amistós amb Mediaset per no arribar a judici. Això no s'esperava perquè havia fracassat l'acte previ de conciliació.

Alba Carrillo, subjectant un paper amb la mà dreta, amb rostre d'enuig, al seu canal de Twitch
Alba Carrillo | Twitch

L'acord econòmic seria una xifra amb quatre zeros i també inclou un pacte de confidencialitat. Aquest pacte és perquè no transcendeixi res relacionat amb la relació laboral o amb el procediment d'acomiadament.

Alba Carrillo, a més, ha desistit de totes les codemandades, tret de la d'Unicorn Content, que era la productora amb qui mantenia contracte en el moment de l'acomiadament. De fet, és la factoria d'Ana Rosa Quintana la que abonarà l'import acordat.

Primer pla d'Alba Carrillo parlant a càmera amb indignació al programa 'Ya es mediodía'
Alba Carrillo | Mediaset

Cal destacar que Alba Carrillo denunciava "frau de la llei" en la forma de ser contractada i "acomiadament improcedent". Una demanda que anava dirigida contra Mediaset i productores participades: Unicorn Content, La Fàbrica de la Tele, Megamedia, encarregada de les webs, Publiespaña de la publicitat, i Connecta 5 Telecinco, que gestiona Mitele.

Segons els advocats d'Alba Carrillo, "totes aquestes empreses per a les quals la treballadora ha prestat serveis de forma continuada des del 13 de juliol del 2016 conformen un grup d'empreses a efectes laborals, el Grup Mediaset España". D'aquesta manera, seria Mediaset la que contractava a través de diferents empreses que la seva pròpia estructura laboral. Per això entén que cal reconèixer un contracte indefinit. En cas que se'l reconegui, Alba Carrillo podria haver optat per la readmissió o el cobrament d'una indemnització.