Posat de Jesús Vázquez com a presentador de Factor X a Telecinco

Telecinco recupera per sorpresa 'Factor X' per enfrontar-lo a 'La Voz Kids'

'Factor X' torna a Telecinco com la seva aposta per als dissabtes un cop acaba 'Bailando con las Estrellas'.

'Factor X' torna a Telecinco sis anys després de la seva última edició. La cadena continua apostant per formats de gran entreteniment i musicals. Tot i punxar amb 'La Mejor Generación', Telecinco ja prepara la seva nova aposta per al prime time de dissabte per a primavera, un cop acabi 'Bailando con las Estrellas'.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva Yotele, Telecinco ha començat a treballar en el retorn de 'Factor X', que estarà produït per Fremantle. El talent xou previsiblementtornarà a estar presentat per Jesús Vázquez, que ja ho va fer en la seva edició anterior, encara que no es descarten altres opcions. Es tracta d'una gran competició musical on no només es busca una veu, sinó un artista que sàpiga emocionar i brillar sobre l'escenari amb un estil característic.

Fotografia de Laura Pausini, Risto Mejide, Xavi Martínez i Fernando Montesinos com a jurat de Factor X a Telecinco
Laura Pausini, Risto Mejide, Xavi Martínez i Fernando Montesinos | Mediaset

'Factor X' arrenca amb les audicions, primera fase en què els jutges trien 48 concursants entre 300 candidats. Un cop superada aquesta etapa, s'assigna a cada jutge una categoria en què seran distribuïts els participants: nois de fins a 24 anys, noies de fins a 24 anys, més grans de 25 anys i grups musicals. A partir d'aquell moment, els fers emprenen una disputada batalla per aconseguir potenciar el talent dels seus candidats, convertir-los en autèntiques estrelles de la música i alçar-se amb la victòria.

Recordem que 'Factor X' va arribar al nostre país el 2007 de la mà de Cuatro i presentat per Nuria Roca. El 2018 va ser rescatat al nostre país, comptant amb Laura Pausini, Risto Mejide, Xavi Martínez i Fernando Montesinos al seu jurat. Tot i que va arribar amb un fantàstic 17,2% de share i 2.464.000 espectadors, liderant en les sis primeres entregues, després va caure i va arribar a marca un 9,4% de quota a la semifinal.

Fotografia de Laura Pausini, Risto Mejide, Xavi Martínez i Fernando Montesinos com a jurat de Factor X a Telecinco
Laura Pausini, Risto Mejide, Xavi Martínez i Fernando Montesinos | Mediaset

Cal destacar que Telecinco va arribar a anunciar en una promo de continguts que 'Factor X' havia estat renovat. Es va rumorejar que la cadena volia Isabel Pantoja i Alejandro Sanz per reforçar el seu jurat. Tot i això, mai va arribar a tirar endavant i Mediaset va acabar comprant els drets d''Idol'.

Per tant, en ser l'aposta de Telecinco per als dissabtes a la primavera, previsiblement s'enfrontarà a 'La Voz Kids' des d'Antena 3. El talent xou, que fa diverses edicions que s'emet de forma parcial o total els dissabtes, ha aconseguit ser líder aquesta nit.