Muntatge de Beatriz Luengo, Rafa Méndez, Norma Duval i Yolanda Ramos com a jurat de Balla com puguis de La 1

La 1 anuncia el jurat de 'Baila como Puedas': de Rafa Méndez a Yolanda Ramos

Beatriz Luengo, Rafa Méndez, Norma Duval i Yolanda Ramos formaran el jurat de 'Baila como puedas' a La 1.

Després de revelar els vuit famosos que s'enfrontaran a les millors coreografies de ball, RTVE ha anunciat els membres del jurat de 'Baila com puguis'. I és que La 1 torna a apostar per la dansa amb aquest nou talent xou creat per Zeppelin i presentat per Anne Igartiburu.

Per tant, la ballarina, actriu i cantant Beatriz Luengo, el coreògraf i ballarí Rafa Méndez, l'artista Norma Duval i l'artista Yolanda Ramos són el jurat a 'Baila como puedas'.

Cal destacar que Beatriz Luengo, Rafa Méndez i Normal Duval avaluaran els aspectes tècnics propis de la dansa. Per part seva, l'actriu nominada a un Goya Yolanda Ramos valorarà la part interpretativa del treball per parelles i la seva gestió de les emocions. El jurat al complet determinarà si el ballarí professional continua al programa o si ha d'abandonar-lo, canviant la celebrity de professor per, aquesta vegada sí, aconseguir donar el millor de si mateixa.

Els concursants són el genet professional i exjugador de polo Álvaro Muñoz Escassi, la cantant Ana Guerra, o l'empresària i model Fabiola Martínez. També l'exfutbolista, model i comunicador Jaime Astrain, la periodista Lydia Lozano, o el futuròleg Maestro Joao. Així com l'empresari Nicolás Vallejo-Nágera i la cantant, actriu, model i productora italiana Sabrina Salerno.

Concursants de 'Baila como puedas' a La 1
Concursants de Balla com puguis | RTVE

Recordem que el talent xou mostrarà la cara més desconeguda dels concursants, qui ens presentaran els seus dots al ball en tipus d'estils. La dansa contemporània, el hip-hop, el house o el jazz són algunes de les disciplines que podrem veure a sobre de l'escenari. A més, cada un podrà triar amb quin ballarí vol formar parella, el qual alhora haurà de demostrar que és el ballarí i el coreògraf més complet instruint aquests celebrities amateur.

Cada setmana aquestes parelles seran avaluades per un jurat. El seu rendiment determinarà si el ballarí professional continua al programa o si ha d'abandonar-lo, canviant la celebrity de professor per, aquesta vegada sí, aconseguir donar el millor de si mateixa. També l'espectador serà testimoni dels assajos a l'Escola de 'Baila como puedas' perquè la seva immersió a la competició sigui absoluta.