Captura de Carme Chaparro com a presentadora d'Informatius Telecinco

Telecinco prepara una revolució a la graella amb Carme Chaparro com a protagonista

Carme Chaparro és la protagonista de la nova revolució que prepara Telecinco i que afecta el matí.

Telecinco prepara nous canvis en els seus blocs informatius i el proper afectarà el matinal, que actualment presenten Arancha Morales i Laila Jiménez. Després de la sortida de Pedro Piqueras i l'arribada de Carlos Franganillo, Mediaset continua engegant nous plans per intentar millorar les seves audiències. Unes audiències que només han fet empitjorar, ja que Telecinco segueix en tercera posició malgrat totes les novetats.

D'aquesta manera, el proper moviment implica directament Carme Chaparro, que no compta amb projecte malgrat que forma part de l'equip d'Informatius Telecinco des del 1998. El 2001 va debutar com a presentadora de l'informatiu del migdia, mentre que el 2004 va saltar al cap de setmana . Aquest lloc el va mantenir fins al 2017, quan va ser traslladada a Noticias Cuatro, abans del tancament.

Carme Chaparro com a presentadora de Notícies Quatre
Carme Chaparro a Notícies Quatre | Mediaset

Fa només unes setmanes, amb el retorn de Noticias Cuatro, Francisco Moreno es pronunciava sobre Carme Chaparro. "Crec que, afortunadament, per a tots els professionals d'aquesta casa hi ha feina per a tots i som pocs per a tot el que busquem fer. Per això, descuidat, que Carme Chaparro està igual de lliurada que la resta de la plantilla. Ella també té la seva funció, tot és qüestió d'anar, de mica en mica, encaixant totes les peces que estan dins d'aquest magnífic equip de professionals", deia el director d'Informatius de Mediaset.

Per tant, segons ha publicat en exclusiva Algo Pasa TV, Telecinco incorporarà Carme Chaparro a l'Informatiu Matinal, com a presentadora del seu darrer tram. La cadena prepara un nou format inspirat en els morning show americans, que són espais més informals, semblants a magazins, amb seccions i entrevistes. Carme Chaparro serà l'encarregada d'agafar les regnes d'aquest nou repte a l'Informatiu Matinal, que actualment s'emet de 07:00 ha 08:55 h del matí.

Carme Chaparro mirant a càmera
Carme Chaparro a 'Los Teloneros' | Mediaset

Es desconeix si l'arribada d'aquest nou espai afectarà La Mirada Crítica d'Ana Terradillos i podria començar minuts més tard.

Cal destacar que històricament s'han emès altres morning shows estil americà al nostre país, com 'Buenos días, España', que va presentar Roberto Arce a Antena 3 entre 2002 i 2003. No obstant, després de tan sols una temporada en emissió, la cadena va decidir posar fi després de no aconseguir bons resultats d'audiència.