Captura de Carme Chaparro com a presentadora d'Informatius Telecinco aquest Nadal

Mediaset aclareix el futur de Carme Chaparro després de no participar als informatius

Mediaset revela el que passarà amb Carmen Chaparro després de no formar part dels nous informatius.

El futur de Carme Chaparro a Mediaset era tota una incògnita després de la nova reestructuració dels blocs informatius. La periodista porta allunyada dels informatius de Mediaset des de fa cinc anys, a excepció de les substitucions que ha fet a l'estiu i el Nadal. Tot i això, malgrat la nova etapa d'Informatius Telecinco i Noticias Cuatro, Carme Chaparro segueix sense tenir buit davant de les càmeres de Mediaset.

Recordem que Carme Chaparro es va unir a l'equip d'Informatius Telecinco el 1998 a la delegació de Catalunya. El 2001 va passar a presentar l'informatiu del migdia, mentre que el 2004 va saltar al cap de setmana. Aquest lloc el va mantenir fins al 2017, quan va ser traslladada a Noticias Cuatro.

Carme Chaparro com a presentadora de Notícies Quatre
Carme Chaparro | Mediaset

Amb el tancament dels blocs informatius del canal, Carme Chaparro es va posar al capdavant de 'Cuatro al día' el 2019. Després de ser apartada del programa, ha fet substitucions puntals a 'Todo es Mentira' i va estar al capdavant de la segona temporada de 'Mujeres al poder', que tan sols va emetre un lliurament i va ser retirat per les males dades d'audiència.

Així, durant la roda de premsa de Noticias Cuatro, Francisco Moreno, director d'informatius de Mediaset, s'ha pronunciat sobre el futur de Carme Chaparro. "Crec que, afortunadament, per a tots els professionals d'aquesta casa hi ha feina per a tots i som pocs per a tot allò que busquem fer", ha començat.

"Per això, descuidat, que Carme Chaparro està igual de lliurada que la resta de la plantilla. Ella també té la seva funció. Tot és qüestió d'anar, de mica en mica, encaixant totes les peces que estan dins d'aquest magnífic equip de professionals", ha sentenciat Francisco Moreno.

Carme Chaparro mirant a càmera
Carme Chaparro | Mediaset

Recordem que l'equip d'Informatius Telecinco està format per Carlos Franganillo, Isabel Jiménez, Angeles Blanco, David Cantero, José Ribagorda, Leticia Iglesias, Laila Jiménez i Arancha Morales. En canvi, a Noticias Cuatro es troben Alba Lago, Diego Losada, Mónica Sanz, Marta Reyero i Roberto Arce. Caldrà esperar les vacances d'estiu per conèixer qui seran els substituts als dos canals.