Concursants de 'Baila como puedas' a La 1

Aquests són els vuit celebrities que es posaran a prova a 'Baila como puedas'

La 1 presenta els concursants de 'Baila como puedas', el talent xou presentat per Anne Igartiburu.

RTVE revela els vuit celebrities que es posaran a prova a 'Baila como puedas'. La 1 torna a apostar pel ball amb aquest nou talent xou creat per Zeppelin (Banijay Iberia) i presentat per Anne Igartiburu.

Els vuit celebrities són Álvaro Muñoz Escassi, el genet professional i exjugador de polo, Ana Guerra, la cantant, Fabiola Martínez, l'empresària i model, Jaime Astrain, l'exfubolista, model i comunicador, Lydia Lozano, la periodista, Maestro Joao, el futuròleg, Nicolás Vallejo-Nágera, l'empresari, i Sabrina Salerno, la cantant, actriu, model i productora italiana.

El talent xou mostrarà la cara més desconeguda dels concursants, qui ens presentaran els seus dots al ball en tipus d'estils. La dansa contemporània, el hip-hop, el house o el jazz són algunes de les disciplines que podrem veure a sobre de l'escenari. A més, cada un podrà triar amb quin ballarí vol formar parella, el qual alhora haurà de demostrar que és el ballarí i el coreògraf més complet instruint aquests celebrities amateur.

Cada setmana aquestes parelles seran avaluades per un jurat. El seu rendiment determinarà si el ballarí professional continua al programa o si ha d'abandonar-lo, canviant la celebrity de professor per, aquesta vegada sí, aconseguir donar el millor de si mateixa. També l'espectador serà testimoni dels assajos a l'Escola de 'Baila como puedas' perquè la seva immersió a la competició sigui absoluta.

Anne Igartiburu presentant Cor a La 1
Anne Igartiburu | RTVE

D'aquesta manera, La 1 torna a apostar pel ball després de 'Mira qui balla!', que es va emetre a Espanya entre el 2005 i el 2009. En aquesta etapa es van emetre set edicions presentades per Anne Igartiburu, amb Claudia Molina, David Cibera, Rosa Lopez, Estela Giménez, Manuel Sarrià, Nani Gaitán i Manuel Bandera com els seus guanyadors. Més recentment, el 2021, La 1 va estrenar 'The Dancer' amb Ion Aramendi, però no va funcionar en arribar a caure al 6% de quota de pantalla.

'Baila como Puedas' coincidirà amb 'Bailando con las estrellas', la nova aposta de Teleicnco per al priem time de dissabte. Presentat per Jesús Vázquez i Valeria Mazza, el talent xou ha arribat liderant.