Els Mossos d'Arousa al segon especial de Reacció en cadena

Telecinco ascendeix per sorpresa a Los Mozos de Arousa: descobreix el seu nou projecte

Un dels Mozos d'Arousa salta a la franja de màxima audiència amb un nou programa a Telecinco.

Un dels Mozos d'Arousa participarà a la nova gran aposta de Telecinco per a la franja de prime time. El grup format per Bruno, Borjamina i Raúl s'ha convertit en un dels grans reclams de 'Reacción a Cadena', després de superar el milió d'euros. Ara, Telecinco segueix apostant pels seus rostres com un dels fitxatges de 'Bailando con las Estrellas' .

El talent xou tornarà a les pantalles el dissabte 13 de gener de la mà de Jesús Vázquez i Valeria Mazza. A 'Bailando con las Estrellas', un grup de famosos aprendrà cada setmana diferents modalitats de balls de saló amb l'ajuda d'una parella de ballarins professionals en una emocionant competició. El retorn del format estarà produït per Bulldog TV, factoria encarregada de 'Reacción en Cadena'.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva Algo Pasa TV, Bruno Vila, un dels Mozos d'Arousa de 'Reacción en cadena', també formarà part del càsting de 'Bailando con las estrellas'. Amb només 22 anys, és l'autèntic responsable de l'èxit del grup, perquè ell els va proposar de participar a l'espai. És estudiant de quart curs de Dret, malgrat que va deixar la seva carrera universitària "a l'aire" al segon quadrimestre del curs passat, és aficionat als jocs de taula i també es considera fan d'Isabel Pantoja.

Primer plànol de Bruno Vila a Reacció a Cadena
Bruno Vila a 'Reacció a Cadena' | Mediaset

S'uneix a l'elenc de concursants confirmats: Miguel Torres, Agatha Ruiz de la Prada, Elena Tablada, Mala Rodríguez, Adrián Lastra, Sheila Casas i Athenea Pérez .

El plató de 'Bailando con las Estrellas'

La competició de 'Bailando con las estrellas' es desenvoluparà en un esplèndid plató de 1.400 m2. Estarà decorat amb una escenografia que fusiona la imatge del teatre amb l'estètica de les grans sales de ball i implementa també diversos elements tecnològics. El públic del plató es disposarà tant assegut a llotges com de peu al voltant d'una pista de ball de 10x15 metres, amb l'objectiu d'acostar els concursants.

Muntatge de Jesús Vázquez i Vextremia Mazza
Jesús Vázquez i Valeria Mazza | Mediaset

L'escenari estarà envoltat per una gran pantalla central de 12,5 metres, dos laterals de 9x6 metres i nombroses pantalles més esquitxant la resta del decorat. Tres grans sales d'assaig i una de més anomenada 'Sala de les Estrelles', habilitades en un plató annex de 700 m2, completen l'escenografia.