Fotografia de Silvia Intxaurrondo a Geòpolis de RTVE Play

La 1 busca 'El mejor de la historia' en el nou format de Silvia Intxaurrondo

'El mejor de la historia' està basat en un format d'èxit de la BBC amb més de 30 edicions a països de tot el món.

La 1 busca 'El mejor de la historia' amb Silvia Intxaurrondo. Es tracta d'un nou espai d'entreteniment que cerca descobrir qui és per als espanyols la figura més rellevant de la història. 'El mejor de la historia' és l'adaptació espanyola de l'exitós format creat per la BBC, '100 greatest britons', que compta amb més de 30 edicions al llarg del món.

D'aquesta manera, Silvia Intxaurrondo condueix aquest espai que triarà el millor espanyol de la història i que s'emetrà en prime time i en directe. Estarà acompanyada per col·laboradors famosos i experts en cada matèria que debatran sobre la trajectòria, la genialitat, els mèrits i el llegat dels personatges.

Logo de El millor de la història de La 1
'El mejor de la historia' de La 1 | RTVE

Ja es pot entrar a la pàgina web de 'El mejor de la historia' i votar pels favorits entre els 50 personatges. Científics, artistes, comunicadors, esportistes, polítics o escriptors, des de Cristóbal Colón a Rosalía de Castro, passant per Isabel II, Pablo Picasso, Ramon i Cajal, Amancio Ortega o Fernando Alonso. A més, es podrà proposar personatges que no figurin a la llista.

Els 50 personatges s'organitzen en cinc grups, de manera que a cada programa es presentaran els 10 finalistes de cadascun. Al llarg de sis episodis, el programa proposarà una votació en línia setmanal per triar entre els dos protagonistes més votats de cada grup, que s'enfrontaran en un duel. De cada programa en sortirà un finalista, el favorit de l'audiència ia la final competiran els cinc personatges més votats dels programes anteriors. Només un s'alçarà com a 'El millor de la història'. Seran els espectadors els qui tindran l'última paraula.

Fotografia de Silvia Intxaurrondo a Geòpolis de RTVE Play
Silvia Intxaurrondo | RTVE

Recordem que, després de la sortida de Telemadrid, Silvia Intxaurrondo va fitxar per La 1 per dirigir i presentar 'La Hora de La 1', en què ara afronta la seva tercera temporada. A més, també es posarà al capdavant de 'Geópolis' a RTVE Play. El format, que s'estrenarà el 2024, analitza la geopolítica que s'amaga en les qüestions més quotidianes.