Els Mossos d'Arousa al segon especial de Reacció en cadena

El sorprenent anunci de 'Reacción en cadena' pel que passarà amb els Mozos de Arousa

Los Mozos de Arousa arriba a un moment crucial al seu pas per 'Reacció a Cadena' de Telecinco.

Alguna cosa està a punt de passar amb els mítics Mozos de Arousa a 'Reacción en Cadena'. Telecinco ha arrencat intensament una promoció del concurs presentat per Ion Aramendi perquè els espectadors no es perdin el que està a punt de passar. Es tracta d'un fet històric durant tot l'any que porta en emissió 'Reacción en Cadena' a la cadena de Mediaset.

I és que, després de sumar 3.875 euros al programa de divendres passat, el comptador es troba en 992.019 euros. Es tracta d'una xifra que fins ara no s'havia aconseguit al programa i arriba després que els Mozos de Arousa sumin set mesos de participació a 'Reacción en Cadena'. No hi ha cap grup que aconsegueixi derrotar-los, ni tan sols als especials de prime time que ha emès Telecinco al llarg d'aquests mesos.

Ion Aramendi amb Mossos d'Arousa a Reacción en cadena
Mozos de Arousa en 'Reacción en cadena' | Mediaset

És per això que Telecinco ha començat a promocionar que els Mozos de Arousa ja assoliran l'esperada xifra d'un milió d'euros de premi. Tot i això, es desconeix quan arribaran exactament a aquesta xifra, tot i que tot apunta que podria ser aquest mateix dimarts 26 de desembre. Si és així, previsiblement batran el rècord de diners acumulats en només un dia pel grup.

Borjamina, Raúl i Bruno, així es diuen els tres joves que formen l'equip anomenat Mozos de Arousa a 'Reacción en cadena'. "Vivim amb la il·lusió, des del primer fins a l'últim, però sabent que en qualsevol moment podem tenir un mal dia", ha confessat Raúl a Informativos Telecinco. "Està sent una experiència increïble i esperem que s'allargui el màxim possible", afegia Bruno.

Els Mossos d'Arousa al programa 99 de Reacció a Cadena a Telecinco
Mozos de Arousa en 'Reacción en cadena' | Mediaset

Recordem que 'Reacción en cadena' continua sent una de les principals apostes del day time de Telecinco. Amb un 9,8% i 1.083.000 espectadors, al novembre va aconseguir el mes més vist de la seva història. De fet, aquesta pujada ha estat gràcies als Mozos de Arousa, perquè Telecinco va estar a punt de cancel·lar el concurs d'Ion Aramendi a l'estiu.