Captura de Naiara com a guanyadora d'Operación Triunfo

Sense sorpreses a la final d''OT 2023': Naiara guanyadora amb Juantin fora del top 3

Naiara s'ha alçat com a guanyadora d''OT 2023', mentre que Paul ha quedat en segona posició.

'OT 2023' ha arribat al final, proclamant Naiara com la flamant guanyadora amb pràcticament la meitat dels vots del públic. Una final sense sorpreses, que ha deixat Juantin, la parella formada per Juanjo i Martin, fora del top 3. I és que Paul i Ruslana han estat els altres dos més votats per l'audiència d''OT 2023' a Prime Video.

La vetllada va començar amb l'actuació grupal dels finalistes en companyia de Chenoa. Els set van pujar a l'escenari per interpretar “Last Dance” de Donna Summer. Es tracta de la mateixa cançó amb què la presentadora va captivar el públic quan va participar com a concursant a la primera edició d''Operación Triunfo'.

Just després, els finalistes van interpretar els seus respectius temes: Naiara "Sobreviviré", Juanjo "Without you", Paul "Baby Hello", Lucas: "Pillowtalk", Martin "Golden Our" i Ruslana "Zombie". Un cop finalitzades les actuacions es tancaven les votacions per anunciar el sisè, cinquè i quart classificat. Amb tan sols un 6% dels vots el menys votat era Martín, el cinquè va ser per a Lucas amb el 7% i Juanjo va quedar quart lloc amb un 14% dels vots.

Fotografia de Juanjo, Martin i Lucas a la final d'OT 2023 sostenint el premi com a finalistes
Juanjo, Martin i Lucas | Prime Video

Després d'aquests resultats, Naiara, Ruslana i Paul Thin tornaven a pujar a l'escenari per interpretar la cançó que van interpretar a la gala 0. Minuts després, 'OT 2023' tornava a mostrar uns percentatges molt ajustats al segon i tercer lloc: 25% i 26%. No obstant això , hi havia un clar guanyador amb el 49% dels vots. De fet, segons Tinet Rubira, durant la nit van entrar 1,2 milions de vots.

D'aquesta manera, Chenoa anunciava que Ruslana es convertia a la tercera classificada i Paul Thin era el segon més votat. Per tant, Naiara és la guanyadora d''OT 2023' i ha rebut el premi de mans de Nia.

"HISTORIAS POR CONTAR” - HIMNO | Gala Final | OT 2023

Cal destacar que a la final no ha pogut faltar l'himne de l'edició, titulat "Històries per comptar", amb les veus dels 16 concursants d''OT 2023'.

"Per mi ha estat un any molt especial, una experiència personal fantàstica i llarga vida a 'OT'. Petons a tots, a veure si tornem ben aviat i ens veiem una altra vegada per aquí", concloïa Chenoa l'edició.