Nacho Abad i David Aleman al plató de 'Codi 10', tots dos amb rostre seriós

'Código 10' analitza el misteri de dues persones desaparegudes sense deixar rastre

'Código 10' analitza aquest dimarts el cas de dos desapareguts sense deixar rastre i els familiars dels quals creuen que han estat segrestats.

Cuatro emet aquest dimarts 20 de febrer una nova entrega en directe de 'Código 10', presentat per David Aleman i Nacho Abad. El programa analitzarà el misteri de dues persones que recentment han desaparegut sense deixar rastre i els familiars del qual creuen que han estat segrestats.

Es tracta de Vicente Sánchez, un veí d'Hinojal (Càceres) que va guanyar fa vuit anys més d'un milió d'euros a la loteria i que fa més de 20 dies que està desaparegut. Així com Ana Knezevich, una jove colombiana que es va traslladar a Madrid després d'un divorci complicat de què no es tenen notícies des de fa dues setmanes.

Taula de debat de Codi 10 amb Nacho Abad i David Aleman a Cuatro
'Código 10' | Mediaset

'Código 10' també aprofundirà en el lamentable fenomen dels conductors 'kamikaze' en una tertúlia amb diversos experts. Explicaran com cal actuar en cas de trobar a la carretera un d'aquests delinqüents. A més, donarà llum sobre el desconegut món de les carreres il·legals a què està vinculat.

El programa abordarà també el misteri d'un home espanyol el cadàver del qual va aparèixer en un fiord de Suècia el 2005 sense alguns òrgans, un assumpte envoltat de diversos fets inexplicats. Estarà a plató la germana del mort, la perseverança del qual ha fet possible que un jutge demani la reobertura del cas. Es posarà sobre la taula la possible relació amb el trànsit d'òrgans.

Finalment, el true crim de la setmana recordarà el crim impactant d'una jugadora de voleibol holandesa i la seva parella. Van ser trobats desmembrats en un terreny privat a Múrcia el 2013.

Fotografia de Nacho Abad i David Aleman assenyalant a càmera a Codi 10 de Quatre
David Aleman i Nacho Abad a 'Código 10' | Mediaset

Recordem que 'Código 10' ha millorat considerablement les audiències des de la seva estrena. Va arribar a l'abril com un programa gens competitiu ia l'estiu va aconseguir millorar-ne els resultats, que s'han mantingut durant temporada. El mes de gener passat, 'Codi 10' (7,4% i 500.000) va batre el seu rècord històric en espectadors, supera la seva directa competència (4,8%) i creixent al 8,4% en target comercial.

Cal destacar que 'Código 10', de la mà de David Aleman i Nacho Abad, aborda cada setmana a Cuatro diversos casos actuals i històrics. Desgrana totes les claus amb exclusives, noves evidències, testimonis inèdits de persones que no han trencat el seu silenci fins ara. Així com la rigorosa anàlisi d'un nodrit elenc d'experts i col·laboradors com José Miguel Gaona, Carlos Segarra, Bárbara Royo i Ana Villarrubia.