Muntatge de Santi Acosta a De Viernes i María Patiño plorant

Santi Acosta respon sobre el fitxatge de María Patiño per 'De Viernes'

A Santi Acosta li pregunten pel fitxatge de María Patiño per 'De Viernes' i el seu veto com a col·laboradora.

Santi Acosta s'ha pronunciat sobre el possible fitxatge de María Patiño per 'De Viernes'. El presentador ha tornat a Telecinco al capdavant d'aquest programa de cor, que condueix amb Beatriz Archidona. De fet, 'De Viernes' s'ha convertit en una de les apostes de Mediaset que està funcionant millor, en superar el doble dígit en totes les seves entregues emeses.

"Crec que hem tocat la tecla d'incorporar personatges nous del món del cor, cosa que és important. El nostre objectiu era asseure al plató personatges que abans estaven lluny de la tele, que no els venia de gust seure i jo crec que aquesta és la tecla. Renovar el gènere una mica per aconseguir que les revistes també se'n facin ressò i portar personatges nous amb històries que havíem vist poc", ha dit Santi Acosta sobre l'èxit de 'De Viernes' en una entrevista al Diario de Navarra.

Captura de Beatriz Archidona i Santi Acosta a l'estrena de De Divendres a Telecinco
Santi Acosta i Beatriz Archidona a 'De Viernes' | Mediaset

"El cor a la televisió no morirà mai perquè sempre hi haurà un interès per la vida dels altres, especialment pels famosos. És una cosa consubstancial a l'ésser humà interessar-se per la vida dels altres d'una forma positiva, no negativa , perquè aprenem. El cor ens desperta la curiositat del que passa amb els altres i també ens fa treure conclusions per a les nostres pròpies vides. Això no morirà mai, canviarà segurament una mica", ha afegit.

D'aquesta manera, una de les polèmiques que han envoltat 'De Viernes' ha estat la protagonitzada per María Patiño. La que fos presentadora de 'Socialité' va confessar que havia rebut una oferta per acudir al programa de Santi Acosta. Amb aquestes paraules, María Patiño va voler dir que no està vetada a Mediaset.

Primer pla de María Patiño amb les mans aixecades presentant Socialité a Telecinco aquest diumenge 5 de novembre
María Patiño a 'Socialité' | Mediaset

Tot i això, Santi Acosta ha revelat que no té constància de l'oferta a María Patiño: "No conec aquest assumpte perquè no estic en el dia a dia del programa. No sé molt bé si hi ha hagut contacte o no. Les polèmiques respecte als col·laboradors i tot això, ja que tampoc no les he abordat ni les he parlat amb la direcció del programa”.

Finalment, el presentador de 'De Viernes' també ha assegurat que no cregui que s'assembli al 'Deluxe: "Som dos programes molt diferents. Les crítiques a les xarxes socials, quan són fonamentades i argumentades són molt interessants; però quan són emocionals i no vénen fonamentades, no".