Alberto Chicote a les primeres imatges de Batalla de Restaurants a laSexta

laSexta anuncia per fi la data d'estrena del 'Joc de Cartes' espanyol

A 'Batalla de Restaurantes', quatre propietaris de locals de la mateixa ciutat valoraran, juntament amb Chicote, diversos aspectes dels seus competidors

laSexta continua aquest 2024 la seva aposta per l'entreteniment. La cadena estrena el proper dijous 1 de febrer 'Batalla de restaurantes', el nou programa per al prime time de la cadena, conduït per Alberto Chicote. L'espai competirà contra 'Entre Tierres', 'GH DÚO' o 'Horizonte' a la resta de cadenes.

'Batalla de restaurantes' uneix gastronomia i entreteniment duent a terme el gran desafiament a què s'enfronta la restauració espanyola. Després d'haver popularitzat formats de gran èxit com 'Pesadilla en la Cocina' o 'Te lo vas a comer', Alberto Chicote recorrerà diverses ciutats del nostre país per descobrir els millors locals. Comprovarà com els propietaris ho donen tot per defensar els seus negocis.

L'espai de laSexta mostrarà com quatre restaurants d'una mateixa ciutat i especialitzats en el mateix plat local s'enfrontaran per obtenir un premi de 10.000 euros i el reconeixement de ser el millor al camp. Per això, els propietaris dels locals es valoraran entre ells, puntuant-se en una forquilla del 0 al 10, en sis categories: espai, cuina, menjar, servei i preu. A més, també puntuaran l'especialitat regional en què competeixen.

[tweet]1750634875592343716's=20[/tweet]

Chicote també participarà a les votacions. Al final del programa, la seva puntuació serà decisiva per confirmar la classificació o capgirar-la.

'Batalla de restaurantes' viatjarà per a això a vuit ciutats espanyoles: Cadis, Vigo, Menorca, Saragossa, Gijón, Múrcia, Toledo i Madrid. A cadascuna, respectivament, quatre locals competiran per la millor tonyina vermella, el millor marisc, la millor caldereta de llagosta, les millors molles, la millor fabada, el millor caldero, la millor carn de caça i el millor cuit.

'Batalla de restaurantes', produït per Atresmedia en col·laboració amb Zeppelin (Banijay Iberia), està basat en el format 'My Restaurant Rocks'. El format compta amb un ampli èxit internacional, ja que suma 17 temporades a Alemanya i 9 a Itàlia i s'ha adaptat a França, comptant amb diversos spin-offs. A més a més, va obtenir el Premi Ondas 2022 per la seva versió catalana, 'Joc de cartes', de TV3.

Així és el primer programa de 'Batalla de restaurantes'

Captura de la promo de Batalla de Restaurants amb Alberto Chicote a laSexta
'Batalla de Restaurantes' | Atresmedia

'Batalla de Restaurantes' arrencarà buscant la millor tonyina vermella de Cadis. D'una banda, visitarà Cicle, una aposta molt personal de Luis Callealta. Així com Burlesque, un restaurant al més pur estil parisenc al cor de Cadis representat pel seu cap de cuina, Ramon Barberi.

També es desplaçarà fins al Port de Santa Maria per conèixer María Florencia Centeno i el seu Port Mío. I, per acabar, descobrirem Villanos Bistró Canalla, el restaurant de Juan Pedro Medina.