Captura de María Verdoy en el seu primer dia a Socialité de Telecinco

Així ha estat el debut de María Verdoy a 'Socialité, amb missatge a Patiño i Nuria Marín

María Verdoy ha debutat a 'Socialité' després de l'acomiadament de María Patiño i Nuria Marín de Telecinco.

María Verdoy ja ha viscut el seu primer dia com a presentadora de 'Socialité'. Després de l'acomiadament de María Patiño i Nuria Marín de Telecinco, la presentadora s'ha posat al capdavant del programa del cap de setmana. Tot i mantenir l'equip de darrere de càmeres, 'Socialité' ha passat a mans de Fénix Media, productora de Christian Gálvez, després de la sortida de La Fábrica de la Tele.

Tot i això, la productora s'ha quedat les oficines de l'antiga factoria, de manera que 'Socialité' ha mantingut intacte el seu plató. D'aquesta manera, aquest dissabte 6 de gener, María Verdoy ha arribat al programa amb un tortell per als seus companys: "Està intentant subornar-nos? Això sembla", deia l'equip. "Us porto aquest tortell que fa olor genial, tan genial com em tractareu vosaltres", eren les primeres paraules de Maria Verdoy.

Plànol mitjà de María Verdoy, amb rostre neutre, al plató de 'Socialité'
María Verdoy a 'Socialité' | Mediaset

Ja a plató, la nova presentadora saludava els espectadors: "Ara que espero haver-me guanyat ja l'afecte dels meus nous companys, ja us puc dir Feliç dia de Reis!. Jo obro des d'aquí el que és un regal molt especial, ho faig amb tota la il·lusió, que és estar en aquest plató”.

A més, també ha enviat un missatge a les antigues presentadores: “Un plató que han cuidat i de quina manera María Patiño i Nuria Marín. Us vull enviar un petó companyes perquè de debò, gràcies per haver deixat un llegat únic, tan bonic i tan autèntic. Gràcies, de cor. I també gràcies a un equip que és i serà l'ànima de 'Socialité'".

“No em vull posar més intensa, només volia deixar clar això i enviar aquests petons tan especials. I ara sí, dir alguna cosa que tenia moltes ganes de dir-vos, molt bona tarda Socialiteros”, concloïa María Verdoy la seva arribada al programa, per arrencar amb els temes del dia.

Plànol mitjà de María Verdoy, amb rostre somrient, al plató de 'Socialité'
María Verdoy a 'Socialité' | Mediaset

Recordem que Maria Verdoy formava part de l'equip de 'Fiesta', arribant a copresentar amb Frank Blanco aquest estiu. Prèviament, també ha estat al capdavant de les dues temporades de 'Rediséñame' a Divinity i Cuatro, així com de 'Ya es mediodía Fresh'.