Muntatge de Sandra Barneda i José Antonio Avilés a Así es la vida

Sandra Barneda li deixa anar un cop sense mans a Avilés sobre el seu quocient intel·lectual

Sandra Barneda no dubta a mencionar així la intel·ligència d'Avilés a 'Así es la vida'.

Les disputes entre Sandra Barneda i José Antonio Avilés són el pa de cada dia a 'Así es la vida'. Un dels temes que s'han comentat els últims dies al programa de sobretaula de Telecinco són les exigències d'Isabel Pantoja als seus concerts. 'Así es la vida' ha debatut sobre diverses exigències, com el que Isa P no sàpiga res perquè la informació no es filtri a la premsa.

D'aquesta manera, Sandra Barneda donava el torn de paraula a Alejandra Rubio, cosa que no tolerava José Antonio Avilés. “Escolta que em vol treure la informació”, deia el col·laborador. Després d'aconseguir la paraula, explicava que si Isabel i Agustín Pantoja dormen en un hotel diferent del seu equip és perquè el dels tècnics és molt més barat.

"Avilés això està claríssim, però amb totes les exigències que posa Isabel segons la teva teoria podria dir, 'no, la meva neboda dorm al meu mateix hotel'", li deia Sandra Barneda. I és que Anabel Pantoja també dorm al mateix lloc que la resta del seu equip i no amb la seva tieta. "És Anabel la que decideix anar-se'n amb Alberto Dugarte i amb altres de l'equip perquè ells acaben menjant hamburgueses i s'ho passen bé", sentenciava el col·laborador.

Imatge del plató d''Así es la vida', amb César Muñoz, José Antonio Avilés i Sandra Barneda
Sandra Barneda i José Antonio Avilés | Mediaset

Davant el dubte dels presents al plató, José Antonio Avilés seguia defensant la seva informació. "A mi el promotor em va deixar clar fa uns dies que és per tema de pressupost", sentenciava.

"Però Avilés , mira que jo et considero molt intel·ligent. Si el promotor li està pagant 80.000 euros crec que dins del pressupost pagar aquesta habitació d'hotel a Anabel Pantoja no varia res", aquestes eren les paraules de Sandra Barneda. La presentadora no dubtava a fer referència directa a la intel·ligència del col·laborador perquè s'adonés que els seus arguments no tenien sentit.

"Perdona, Sandra, però l'habitació d'Isabel Pantoja moltes vegades supera els 3.000 euros per nit", li responia Avilés. "Però no estem parlant de la mateixa habitació, estem parlant del mateix hotel", seguia en la seva posició la presentadora d''Así es la vida'. "Us dic que no ho fa per tema de pressupost i perquè Anabel prefereix anar-se'n amb el perruquer", concloïa Avilés el debat.