Sandra Barneda al seu comiat d'Així és la vida aquest divendres 6 d'octubre a Telecinco

Sandra Barneda es confessa sobre les 'crítiques injustes' per substituir 'Sálvame'

Sandra Barneda parla de com va ser de dur substituir 'Sálvame' i confessa el seu malestar per "haver rebut crítiques injustes".

Sandra Barneda torna a fer balanç de com ha estat de dur substituir 'Sálvame' amb 'Así es la vida'. Des del mes de juny passat, la presentadora està al capdavant del programa de sobretaula de Telecinco, que va substituir el mític 'Sálvame' fins a l'espera d'Ana Rosa. Una feina que per a Sandra Barneda no va ser gens complicada, com ha revelat en una entrevista.

"A mi m'encanta fer un magazín, m'ho passo molt bé, i no m'ha agradat haver rebut crítiques injustes per estar en un moment precís... Tots hem patit èpoques en què hi ha coses que acaben, comencen o acaben, perquè les decisions no són les nostres. Segueixo en aquesta professió perquè treballo amb il·lusió", ha afirmat en declaracions a Informalia.

César Muñoz i Sandra Barneda mirant a càmera a Així és la vida
Sandra Barneda i César Muñoz | Mediaset

"A mi m'agrada ser 'noia per a tot' i fer entreteniment, política, actualitat... però, sobretot, guardar el respecte més gran amb tothom. Ho he viscut com el trànsit que ha estat. Ha estat una alegria que ens haguem pogut quedar perquè hem fet una bona feina en un moment d'incertesa que no era fàcil de gestionar”, afegeix la presentadora.

Tot i això, ha intentat comprendre les crítiques: "Entenc que és normal, perquè hi ha una absència i es compara. El que passa és que t'adones que no estem vacunats contra els elogis i les males crítiques i això et fa mal. Jo intento tractar a tothom bé, a tots els companys de professió”.

Primer pla de Sandra Barneda emocionada a 'Así es la vida'
Sandra Barneda | Mediaset

"Ho teníem complicat, però hi ha vegades que et toca rebre aquests moments delicats on has de fer professionalitat. A mi m'ha encantat tornar al magazín en directe, perquè crec que m'hi sento molt còmoda. Als programes diaris se'ls deixa respirar, sobretot quan vens d'un altre que ha estat 14 anys en antena, i crec que ens hem establert bé després de l'estiu”, conclou Sandra Barneda.

Tot i no aconseguir grans resultats, 'Así es la vida' (900.000) va signar al desembre el mes més vist de la seva història. A més, va conservar el lideratge del target comercial (10,4%).