Captura de Ceylin a la nova temporada de Secrets de Família d'Antena 3

Dolor i esperança al capítol de 'Secreto de familia' del diumenge 21 de gener

Al nou capítol de 'Secretos de Familia', Ceylin i Ilgaz troben la samarreta de Mercan.

Aquest diumenge 21 de gener a les 22:10h, Antena 3 emet un nou capítol de ' Secretos de Família ' . Venuda a més de 20 països, 'Secretos de Familia' compta amb un elenc d'intèrprets com les estrelles turques Kaan Urgancıoğlu i Pinar Deniz. La sèrie turca també està disponible a atresplayer, on els espectadors es poden avançar a l'emissió.

Al capítol de 'Secretos de Familia' aquest diumenge 21 de gener ,Ceylin i Ilgaz recorden com va desaparèixer la seva filla anys enrere. Estaven a la platja i tots dos es van despistar un moment, llavors Mercan va desaparèixer. La van estar buscant dia i nit al mar i rodalies, però no hi havia ni rastre de la petita.

Passat el temps, el dolor que sentien Ceylin i Ilgaz per la pèrdua de la seva nena era cada cop més intens. Fins que, finalment,   el patiment va poder amb ells i Ceylin va haver de trencar el seu matrimoni.

Ceylin a la sèrie turca Secrets de Família
Ceylan de 'Secretos de Familia' | Atresmedia

Actualment, Ceylin i Ilgaz es troben a la platja on va passar tot. A més, Ilgaz decideix acompanyar-la a casa seva. Quan arriben troben un paquet a la porta. A dins hi ha la samarreta de Mercan.

L'èxit internacional de 'Secretos de Família'

Secrets de família capítol del diumenge 9 de juliol
Ilgaç de 'Secretos de Familia' | Atresmedia

'Secretos de familia' és una de les ficcions en emissió des del 2021 de més èxit a Turquia, sent número u d'audiències. Aclamada per crítica i públic, 'Secretos de familia' presenta l'emocionant història d'Ilgaz i Ceylin, plena de secrets, suspens, romanç i revelacions.

Les seves dades excel·lents i la gran repercussió al seu país d'origen l'han portat a la renovació per una segona temporada. Aquesta serà oferta al llarg del present curs televisiu a Turquia.