Iker Jiménez i Carmen Porter a Quart Mil·lenni

'Cuarto Milenio' analitzarà les imatges d'un misteriós objecte volador a l'Iraq

Aquest diumenge, 'Cuarto Milenio' entrevista Sam Parnia, metge de Cures Intensives del centre NYU Langone Health. I, ens parlarà sobre els últims avenços i descobriments al voltant de les experiències properes a la mort.

Cuatro emet aquest diumenge 21 de gener una nova entrega de 'Cuarto Milenio', després de les vacances de Nadal. En aquesta edició, 'Cuarto Milenio' abordarà la divulgació d'un vídeo d'un misteriós objecte volador amb forma de medusa, que sobrevolavauna base militar nord-americana a l'Iraq.

Iker Jiménez comptarà amb l'ajuda de Javier Sierra, escriptor i periodista, per analitzar les imatges captades el 2018 amb una càmera tèrmica.

Captura d'Iker Jiménez com a presentador de Quart Mil·lenni a Telecinco
Iker Jiménez a 'Cuarto Milenio' | Mediaset

D'altra banda, el programa oferirà una entrevista a Sam Parnia, metge de Cures Intensives del centre NYU Langone Health. El metge parlarà sobre els últims avenços i descobriments al voltant de les experiències properes a la mort (ECM).

També, el programa comptarà amb plató amb les valoracions del doctor José Alonso, del Servei de Radiologia de l'Hospital Clínic Universitari Verge de l'Arrixaca de Múrcia. Així com Enrique de Vicente, sociòleg, periodista i escriptor.

A més, el programa posarà el focus en el tiroteig massiu al casino Mandalay Bay de Las Vegas l'octubre del 2017. Atac en què van perdre la vida prop de 60 persones i va deixar centenars de ferits. El debat comptarà amb la intervenció de José Félix Ramajo, instructor de seguretat privada professional i instructor de policia i militars a diferents països.

Les audiències de 'Cuarto Milenio'

Iker Jiménez parlant assegut al plató de 'Cuarto Milenio'
Iker Jiménez presentant 'Cuarto Milenio' | Mediaset

Temporada després de temporada, 'Cuarto Milenio', el programa més longeu de Cuatro i un dels més competitius del canal. El programa va culminar la passada amb una mitjana de 760.000 espectadors (6,1% de share), 1,2 punts per davant de laSexta (4,9% i 615.000). 'Cuarto Milenio' va incrementar, a més, la seva mitjana nacional fins a assolir un 8,1% de share en target comercial, 2,1 punts per davant del seu principal competidor (6%).

'Cuarto Milenio' va anotar un destacat seguiment entre el públic de 25 a 44 (8,7%) i els espectadors de 45 a 54 anys (8%). A més, va superar la mitjana nacional a Euskadi (8,3%), Múrcia (7,9%) i Astúries (7,4%). Així com Madrid (6,7%), Castella-la Manxa (6,7%), València (6,6%), Balears (6,6%), Aragó (6,3%) i Canàries (6,2%) %).