Fotografia de Terelu Campos i Carmen Borrego a l'homenatge a María Teresa Campos a La 1

La crítica de Terelu a TVE pel dia d'emissió de l'homenatge a María Teresa Campos

Terelu Campos revela per sorpresa que va trucar a un directiu de TVE per fer-li una gran queixa sobre l'homenatge a la seva mare.

La 1 va emetre divendres passat 5 de gener un homenatge a María Teresa Campos després de la seva mort el mes de setembre passat. Presentada per Terelu Campos i dirigida per Carmen Borrego, va ser un emocionant reconeixement que va comptar amb la participació d'artistes, companys de professió i amics. Raphael, Pablo López, Vanesa Martín, Miguel Poveda, Tamara i Lorena Gómez van interpretar temes dedicats a María Teresa Campos.

Només uns dies després, Terelu Campos ha confessat el seu malestar pel dia d'emissió de l'homenatge: "El dia 4 de gener vaig saber que l'homenatge que hem gravat de la meva mare s'emetria l'endemà. Amb tots els meus respectes a la cadena que ho ha emès: ja podia haver-ho pensat abans i haver-ho promocionat amb més temps. La promoció és fonamental als mitjans públics i teníem menys de 24 hores perquè la gent s'assabentés de l'emissió”.

Fotografia de Terelu Campos i Carmen Borrego a l'homenatge a María Teresa Campos a La 1
Homenatge a María Teresa Campos | RTVE

No em va agradar el dia que van triar, no us mentiré. De fet, vaig trucar al director general de TVE per dir-ho”, afegeix al seu bloc de Lecturas Terelu Campos, que segueix lligada a la cadena com a concursant de 'Bake off: famosos al horno'.

"Després hi va haver una part que em va tranquil·litzar, després de parlar amb la meva germana. A la nostra mare el que més li agradava del món eren la nit i el dia de Reis. Odiava que li diguessin que era la reina dels matins, però li tornava boja ser una reina maga”, afegeix, explicant una conversa amb Carmen Borrego.

Fotografia dels participants a l'homenatge de María Teresa Campos a La 1
Homenatge a María Teresa Campos | RTVE

Recordem que l'homenatge a María Teresa Campos va aconseguir un breu 7,2% de quota de pantalla, 728.000 espectadors i gairebé 4M de contactes. Va estar més d'1,5 punts per sota de la mitjana de la cadena, que va ser tercera al dia, caient per sota de Telecinco. D'aquesta manera, el lideratge de la nit per a 'De Viernes' a Telecinco, seguit de la pel·lícula d'Antena 3.

A més de la seva família, també van participar en l'especial homenatge Javier Ambrossi i Javier Calvo, els Javis, Rocío Carrasco, Lara Dibildos, Alejandra Prat, Belén Rodríguez o Mercedes Milá .