Captura de Sandra Barneda a la promo de l'Illa de les Temptacions

Les audiències d'ahir donen la millor notícia a Sandra Barneda i les seves temptacions

Les audiències d'ahir deixen un clar missatge a Sandra Barneda sobre el futur de 'La Isla de las Tentaciones'.

Bones notícies per a Sandra Barneda després de fer-se públiques les audiències d'ahir a Telecinco. Mentre està al capdavant cada tarda d''Así es la vida', la presentadora també ha saltat al prime time per partida doble amb l'estrena de 'La Isla de las Tentaciones'. La setena edició ha arrencat aquest dimarts 9 de gener i ja ha comptat amb l'abandó de dues parelles en només els primers dies d'aventura.

Recordem que, a diferència d'altres anys, Telecinco només ha enregistrat una edició de 'La Isla de las Tentaciones'. En comptes de gravar la segona, la cadena va apostar pel reality '¡Vaya Vacaciones!', que es va emetre l'estiu passat. És per això que, en comptes de tornar a la tardor, 'La Isla de las Tentaciones' ha pogut descansar més i ha tornat a l'hivern.

Captura del primer programa de l'Illa de les Temptacions amb Sandra Barneda
'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

D'aquesta manera, una vegada més, 'La Isla de las Tentaciones' ha aconseguit funcionar en audiències. Amb un 13,9% i 1.115.000, va liderar dimarts a la nit congregant més de 3,4 milions d'espectadors únics i comptant amb gran seguiment entre els millors de 55 anys (20,7%). També va ser líder en dones (15,8%) i entre els espectadors de 13 a 24 anys (38,3%) i el públic de 25 a 44 anys (24,7%).

Pel que fa a les audiències d'ahir, el segon dia, 'La Isla de las Tentaciones' va pujar a un 14,1% i 1.127.000, reunint més de 3,2M d' espectadors únics. El reality ha liderat la nit, batent l'estrena de 'Camilo Superstar' (7,4% i 709.000) a Antena 3. El reality ha liderat en target comercial (18,9%), en menors de 55 anys (21,3 %), destacant als espectadors de 13 a 24 anys (35,4%), de 25 a 44 anys (24%), en homes (12%) i en dones (15,8%).

Captura de Sandra Barneda com a presentadora de l'Illa de les Temptacions
Sandra Barneda a 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Amb aquests resultats d'inici, 'La Isla de las Tentaciones' s'assegura un bon futur al prime time de Telecinco. Al costat de 'De Viernes', el reality és el format que millor ha funcionat a la cadena en tot el que portem de curs. És per això que tot apunta que Mediaset no dubtarà a renovar per més edicions 'La Isla de las Tentaciones'.

L'entrada d'una nova parella, a la propera entrega

Captura de la primera foguera dels nois a L'Illa de les Temptacions
'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Al proper episodi de 'La Isla de las Tentaciones' es produirà l'entrada d'una nova parella. A més, les noies viuran la seva primera foguera, on hi haurà moltes llàgrimes. Els primers baixons faran estralls a les dues viles i 'La llum de la temptació' continuarà sonant amb els acostaments dels nois i les noies amb les solteres i els solters.

I com no, Andrea i Álvaro es veuran les cares a primera 'foguera de confrontació' de l'edició. Andrea no ha sabut com afrontar aquesta prova d'amor i s'acabarà en una foguera de confrontació on la Sandra els farà la gran pregunta. Com vols abandonar 'La Isla de las Tentaciones'?