Fotografia de Lildami com a presentador de Cute a TV3

Lildami salta al SX3 amb l'estrena de 'Cute', un programa creatiu de moda sostenible

El SX3 estrena 'Cute', amb Lildami, un programa creatiu de moda sostenible que aposta per la diversitat.

Aquest dijous 11 de gener, a partir de les 20:45h, arriba un nou programa al SX3: 'Cute'. Presentat pel cantant i influenciar Lildami, aquest espai vol potenciar l'expressió d'un mateix a través d'una moda sostenible i diversa. El programa que vol donar idees creatives als nens i nenes perquè, a casa, es puguin fer les seves pròpies peces de roba i complements, que els serveixin per mostrar per fora com són per dins.

Tot això, amb el reciclatge i la sostenibilitat com a base a l'hora de fer les pròpies creacions. A més de potenciar l'expressió d'un mateix amb la manera de vestir, Cute té l'objectiu d'impulsar l'acceptació de la diversitat. Així com la diferència entre els uns i els altres, i també de trencar amb els estereotips de gènere relacionats amb la moda.

Fotografia de Lildami com a presentador de Cute a TV3
Lildami presenta 'Cute' | 3Cat

Cute està presentat per Lildami, cantant i compositor de trap i música urbana, un mentor d'estil genuí amb milers de seguidors a Instagram i TikTok. Durant 20 programes, Dami ensenyarà des de com tenyir samarretes i camises a l'estil "tie-dye" fins a dissenyar les arracades més estrambòtiques o crear les pròpies fundes per al mòbil, collarets o polseres, entre altres propostes. Recordem que Lildami també ha format part del jurat d''Eufòria' durant les dues primeres edicions, tot i que tot apunta que podria caure de la tercera, que arrencarà al març.

Al primer capítol, Dami ensenyarà als nens i nenes com es pot estampar una imatge en una dessuadora d'una manera senzilla i molt 'cute' .

Fotografia de Lildami com a presentador de Cute a SX3
Lildami presenta 'Cute' | 3Cat

Cal destacar que el SX3 ha registrat el 2023 una quota del 8,3% al target infantil, 4,7 punts més que l'any anterior. A més, ha liderat la franja infantil a les tardes dels dies laborables, de 19:30 ha 21:55 h, amb una quota del 18,7%. El 31 d'octubre va obtenir la màxima quota diària al target intantil des de l'estrena del nou canal, a l'octubre del 2022: un 41,2%.