Captura de Joaquín Padilla somrient davant del micròfon a 'La ruleta de la sort'

'La Ruleta de la Suerte' acomiada una de les seves cares: 'Ha estat un honor'

'La Ruleta de la Suerte' torna a fer un inesperat canvi i diu adéu a un dels seus rostres.

'La Ruleta de la Suerte' torna a la normalitat després dels inesperats canvis viscuts els últims dies. Fa només uns dies, el concurs d'èxit que presenta Jorge Fernández a Antena 3 va presentar un inesperat canvi per als seus espectadors. Joaquín Padilla, el cantant habitual de 'La Ruleta de la Suerte', havia desaparegut del seu lloc.

D'aquesta manera, Jota ha estat l'encarregat de substituir Joaquín Padilla durant els darrers tres dies. Tot i això, ja és el moment que torni el cantant original. De fet, tres programes només ha implicat la seva absència durant un dia d'enregistrament, ja que s'enregistren tres programes de 'La Ruleta de la Suerte' de l'estrebada en una jornada.

"Ha estat un honor i espero haver estat a l'altura. He complert un somni", va assegurar Jota a 'La Ruleta de la Suerte', que tanca la seva efímera etapa al programa. "Jota, t'agraïm un munt que hagis estat aquí tres dies. Gràcies, mil gràcies per haver-ho fet tan bé", insistia Jorge Fernández, abans d'enviar un missatge al cantant habitual: "I a tu, Joaquín, que ets a casa, demà t'estimo aquí".

Captura de Jota, el nou cantant de La Ruleta de la Suerte d'Antena 3
Jota a 'La Ruleta de la Suerte' | Atresmedia

Padilla és un compositor, escriptor i productor nascut a Madrid que es va començar a formar als nou anys i, a més, és doctorat en Periodisme. Les seves caminades a la televisió van començar amb el grup musical Iguana Tango, el tema del qual 'Te perdí' va sonar molt a 'Gran Hermano'. Actualment, també, forma part del projecte musical Entrelazados amb la seva dona Chus Herranz, cantant que va anar a Eurovisió amb Ramón del Castillo ('Operación Triunfo 3).

La incorporació del cantant a 'La Ruleta de la Suerte' es remunta al 2012. Des d'aleshores, està al capdavant de l'orquestra i canta a les proves en què cal endevinar cançons. En èpoques com el Nadal és l'encarregat d'obrir el programa cantant. Per això, és una de les cares més reconeixibles del programa.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández rient amb una camisa de quadres el 15 de novembre de 2023
Jorge Fernández a 'La Ruleta de la Suerte' | Atresmedia

 

Recordem que 'La Ruleta de la Suerte' va ser el cinquè programa més vist del mes de gener passat en congregar 1.685.000 espectadors i un 21,6% de share. Ha sumat, a més, 45 mesos de lideratge imbatible, aquest mes a +10,8 punts del seu competidor immediat, la 2a distància històrica més gran. Així mateix, aconsegueix cada dia més de 3,4 milions d'espectadors únics.