Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández gesticulant el 13 de novembre de 2023

'La Ruleta de la Suerte' pateix un important canvi després d'una inesperada baixa

Jorge Fernández ha donat les explicacions pertinents sobre aquest inesperat canvi a 'La Ruleta de la Suerte'.

'La Ruleta de la Suerte' és un dels programes amb més èxit en audiència d'Antena 3 i un dels més longeu de la televisió. El concurs presentat per Jorge Fernández té una gran quantitat de seguidors que, fins i tot, segueixen les seves reposicions fins als caps de setmana, alçant-se com el més vist a la seva franja.

Joaquín Padilla és l'encarregat de donar el tret de sortida al programa, donant la benvinguda als tres concursants que posaran a prova la seva sort girant la coneguda ruleta. Tot i això, en el lliurament d'aquest dilluns, la dinàmica dels primers minuts ha sorprès l'audiència.

Jorge Fernández amb l'hostessa i copresentadora Laura Moure, ha aparegut al centre del plató per donar la benvinguda als concursants. Després, el presentador s'ha dirigit al cantant. “He mirat cap amunt i he dit: joe, Joaquín, quin pelat t'has donat”, expressava el presentador. Però no s'estava dirigint Joaquín Padilla, sinó un nou cantant, Jota: "És la nova moda", assegurava el vocalista .

Captura de Jota, el nou cantant de La Ruleta de la Suerte d'Antena 3
Jota, nou cantant de 'La Ruleta de la Suerte' | Atresmedia

El presentador ha explicat que aquest canvi es deu a una cosa temporal. Joaquín Padilla estarà absent durant uns dies i serà Jota qui el substitueixi. A les xarxes socials, el canvi ha estat molt ben rebut, i han realitzat lloances a la forma de cantar del nou cantant.

Padilla és un compositor, escriptor i productor nascut a Madrid que es va començar a formar als nou anys i, a més, és doctorat en Periodisme. Les seves caminades a la televisió van començar al costat del grup musical Iguana Tango , el tema del qual 'Te perdí' va sonar molt a 'Gran Hermano' . Actualment, també, forma part del projecte musical Entrelazados al costat de la seva dona Chus Herranz , cantant que va anar a Eurovisió al costat de Ramón del Castillo ('Operación Triunfo 3) .

La incorporació del cantant a 'La Ruleta de la Suerte' es remunta al 2012. Des d'aleshores, està al capdavant de l'orquestra i canta a les proves en què cal endevinar cançons. En èpoques com el Nadal és l'encarregat d'obrir el programa cantant. Per això, és una de les cares més reconeixibles del programa.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Joaquín Padilla amb un micròfon i somrient
Joaquín Padilla, cantant de 'La Ruleta de la Suerte' | Atresmedia

Recordem que 'La Ruleta de la Suerte' va ser el cinquè programa més vist del mes de gener en congregar 1.685.000 espectadors i un 21,6% de share. Ha sumat, a més, 45 mesos de lideratge imbatible, aquest mes a +10,8 punts del seu competidor immediat, la 2a distància històrica més gran. Així mateix, aconsegueix cada dia més de 3,4 milions d'espectadors únics.