Fotografia de Miguel Ángel Muñoz somrient incorporant-se a La Moderna de La 1

'La Moderna' fitxa Miguel Ángel Muñoz com a estrella de la seva segona temporada

Begoña Maestre i Álex Adrover també s'incorporen amb Miguel Ángel Muñoz a la segona temporada de 'La Moderna'.

La 1 confirma la renovació de 'La Moderna' per una segona temporada. La sèrie diària rep Miguel Ángel Muñoz, Begoña Maestre i Álex Adrover, actors que s'uneixen a l'elenc de la ficció produïda per Boomerang. Els seus personatges començaran a aparèixer en emissió les properes setmanes.

D'aquesta manera, els nous protagonistes arribaran a la segona temporada de 'La Moderna', que ha començat el seu rodatge aquests dies. Se sumen al repartiment encapçalat per Helena Ezquerro, Almagro San Miguel, Stéphanie Magnin, Teresa Hurtado d'Ory, Berta Galo, Llorenç González i Alba Gutiérrez.

Posat de Begoña Maestre com a nou fitxatge de La Moderna de La 1
Begoña Maestre a 'La Moderna' | RTVE

A més, aquesta nova temporada les trames continuaran creixent amb els potents personatges interpretats per Armando del Río, Carlos Serrano-Clark, Eva Pedraza, Manuel Bandera, Norma Ruiz i Eduardo Velasco, que s'han incorporat recentment a la sèrie.

Cal destacar que 'La Moderna' no està aconseguint funcionar en audiències, tot i quedar-se amb l'horari de 'La Promesa'. El mes de desembre passat, va marcar el seu mínim a share i espectadors amb un breu 7,8% i 711.000. Tot i això, al mes de gener va aconseguir millorar els seus resultats amb un 8,5% de quota i gairebé 800.000 espectadors, malgrat que segueix per sota de la mitjana de La 1.

Posat d'Álex Adrover com a nou fitxatge de La Moderna de La 1
Àlex Adrover a 'La Moderna' | RTVE

Així és 'La Moderna'

'La Moderna' porta els espectadors al Madrid dels anys 30 ia les històries d'empleades i clients d'un saló distingit i cèntric. Basada a la novel·la 'Tea rooms', de Luisa Carnés, retrata una època apassionant a partir del dia a dia de les treballadores i clients d'un saló de te proper a la Porta del Sol. Són nous temps, grans transformacions socials i, també, espai per al bon viure i el glamur.

Al capdavant de la producció hi ha Luis Santamaría i Humberto Miró i la direcció va a càrrec de Liliana Bocanegra, Isaac Cantero, Pedro Martínez i David Montoya. L'equip de guió, coordinat per Carlos Martín Eguía i Joaquín Santamaría, està compost per Miquel Peidró, Jose Antonio López (Kata), Remedios Crespo, Ignasi Rubio, Juan Manuel Beiro, Angela Armero, Neus Peidró, Sergio Barrejón, Jose Angel Domínguez i Laura Molpeceres. La capçalera de la sèrie compta amb la veu de Pastora Soler.