Muntatge d'Alta Tensió amb Nelo Gómez i Tupper Club amb Ricard Camarena a À Punt

À Punt renova la seva programació amb 'Alta Tensió', 'L’Alqueria Blanca' i 'Tupper Club'

'Alta Tensió' arriba a les tardes d'À Punt, que presenta nous prime times, amb el retorn de 'L'Alqueria Blanca'.

La setmana que ve À Punt estrena quatre grans programes que pretenen enamorar els valencians. La cadena autonòmica valenciana anuncia l'arribada d''Alta Tensió' al seu day time, així com tres nous prime times per intentar millorar les audiències.

"Són quatre propostes diverses, amb formats televisius reeixits dirigits al públic familiar. Tres programes nous i la tornada de 'L'Alqueria Blanca' completen el canvi de programació que hem fet per seduir els nostres teleespectadors", ha afirmat el director general d'À Punt, Alfred Costa.

D'aquesta manera, arriba a les tardes d'À Punt a partir del dilluns 12 de febrer el concurs 'Alta tensió', de la mà de l'actor valencià Nelo Gómez, que en serà el presentador. El programa s'emetrà de dilluns a divendres, de 19.00 a 20.00 hores. A 'Alta Tensió', una bombeta s'encén si la resposta és correcta, però esclata, si la resposta és incorrecta. Són 4 concursants i 6 proves per afrontar si es vol arribar a un gran premi.

Fotografia de la nova temporada de L’Alqueria Blanca a À Punt
'L’Alqueria Blanca' | À Punt

D'altra banda, els dimarts a la nit torna 'L'Alqueria Blanca' amb l'estrena de la nova i esperadíssima temporada. Comptarà amb trames noves que faran somriure i enamorar-se dels personatges de ficció valencians més estimats.

La nit dels dijous serà per gaudir de la música de grans cantants valencians que han triomfat a nivell internacional i saber-ne més de les seves vides. À Punt emetrà durant sis setmanes 'Mítics 70', una docusèrie sobre l'èxit i la maledicció dels cantants de la Comunitat Valenciana dels anys 70. Aborda la vida dels artistes més populars de la dècada: Bruno Lomas, Nino Bravo, Camilo Sesto, Juan Camacho i Juan Bau, alguns morts fatídicament quan l'èxit els acompanyava.

Captura de Mítics 70, docusèrie d'À Punt
'Mítics 70' | À Punt

I els dissabtes serà el torn de 'Tupper Club'. És un concurs gastronòmic en què tres famosos accepten el repte del xef Ricard Camarena i elaboraran a casa seva una recepta que faran arribar a tuppers el presentador. Cada concursant haurà de tastar els àpats dels altres sense saber a qui correspon.

Cal destacar que les quatre propostes que arriben a la graella d'À Punt s'han produït de la mà de productores valencianes. 'Alta tensió' amb Homo Videns Producciones, 'L'Alqueria Blanca' amb Ondenou, 'Tupper club' amb Laponia TV i 'Mítics 70' en coproducció amb The Fly Hunter.