Muntatge de Roger Padrós al Benidorm Fest amb el logotip d'Eufòria de TV3

Roger Padrós (Benidorm Fest) va poder participar a 'Eufòria': 'No signaria aquest contracte'

Roger Padrós explica el veritable motiu pel qual va rebutjar participar a 'Eufòria' de TV3.

Roger Padrós és un dels aspirants a convertir-se en representant d'Espanya a Eurovisió. En només unes setmanes, el català participarà al Benidorm Fest amb el seu tema “El Temps” per intentar aconseguir el passaport a Suècia. Tot i això, en una entrevista, Roger Padrós ha revelat que podria haver estat concursant d''Eufòria', però que no va acceptar les condicions del programa de TV3.

Roger Padrós sempre ha estat un enamorat de la música, de fet, havia publicat un primer EP el 2019, "Mil Más". Tot i això, la seva participació en la setena edició de 'La Voz' li va donar l'última empenta per llançar-se a perseguir el seu somni. El 2022 va presentar el seu primer àlbum, "La Vida és Millor", un treball format per cançons en català i castellà.

Fotografia de Roger Padrós a la presentació del Benidorm Fest
Roger Padrós | RTVE

D'aquesta manera, va tenir l'oportunitat de participar a l'exitós talent xou de TV3: "Vaig estar apunt d'entrar a la primera edició d'Eufòria, però vaig dir que no. Em van seleccionar entre els 16 i vaig dir que no firmaria aquell contracte i no vaig entrar”, ha explicat en una entrevista a 'Aquí Catalunya'.

"Diferències de... La meva situació personal en aquell moment no confluïa amb les coses que s'havien de signar", afegia. "El Triquell ho va dir: ells s'estan forrant mentre jo no he visto un euro encara d'aquest programa, ni tan sols de la gira estem ben pagats...", explicava Pablo Tallón, presentador d''Aquí Catalunya'.

“Jo vaig fer el pas previ abans d'entrar al programa. Jo em vaig llegir el contracte i hi havia coses que vaig pensar: estic en un moment que tinc música, tinc ganes de seguir endevant i això no m'encaixa ara”, ha explicat Roger Padrós.

A més, també ha confessat que li va fer mal dir que no a participar a 'Eufòria': "Vaig plorar molt quan veig dir que no perquè en certa manera tens la mel als llavis de dir: potser em faig molt popular i tinc mercat a Catalunya. Però vaig decidir prioritzar la meva música, el meu art i no fer-me segons quines coses".

TV3 ja prepara la tercera edició d''Eufòria'

Miki Núñez i Marta Torné com a presentadors d'Eufòria a TV3
Miki Nuñez i Marta Torné | 3Cat

Cal destacar que, previsiblement, TV3 estrenarà l'esperada tercera temporada d''Eufòria' el proper 1 de març. El talent xou ja ha completat el seu càsting amb els 16 aspirants que competiran per conquistar els cors del públic i del jurat. L´anunci dels participants es farà durant la primera gala, que promet estar carregada de sorpreses.

Aquesta nova etapa d''Eufòria' experimentarà canvis significatius en el format i en el disseny del plató. El punt més cridaner serà la renovació, possiblement al complet, dels membres del jurat d''Eufòria', afegint-hi un element d'incertesa a la temporada. Miki Nuñez i Marta Torné, per la seva banda, continuaran presentant el talent xou.