Muntatge de Jordi González amb una silueta masculina, el plató de Sálvame de fons i el logotip de La 1

Un mític col·laborador de 'Sálvame' salta a La 1 per al 'Corazón' de Jordi González

Jordi González s'emporta un mític col·laborador de 'Sálvame' per a la nova etapa de 'Corazón' a La 1.

La 1 ja ha anunciat tots els detalls de 'D Corazón', el nou programa que competirà amb 'Socialité' el cap de setmana. La cadena renova el programa d'Anne Igartiburu amb la incorporació de Jordi González i l'ampliació d'horari. 'D Corazón' també incorporarà col·laboradors i comptarà amb un fitxatge de l'univers 'Sálvame'.

'D Corazón' serà un espai que, cada dissabte i diumenge, farà un repàs a l'actualitat de la crònica social, amb els noms propis més importants de la setmana. "Estarem parlant de crònica social, d'actualitat i els temes estan oberts al que pugui succeir. Serà una franja de 90 minuts oberta, en directe, amb un equipàs, amb un plató, col·laboradors i dos presentadors", ha definit Anne Igartiburu 'D Corazón'.

Posat de Jordi González i Anne Igartiburu a la presentació del nou Cor
Anne Igartiburu i Jordi González | RTVE

D'aquesta manera, un dels principals col·laboradors de 'D Corazón' serà el periodista Omar Suárez, mític reporter de 'Sálvame', que recentment es va unir a l'equip de 'Fiesta'. “La meva beca a la universitat jo la vaig fer al Telenoticías de TVE, però el meu primer contracte va ser amb el programa 'Gente' ja fa molts anys, on hi havia successos i cor. Aquí va començar la meva carrera”, explicava Omar Suárez a la roda de premsa.

"S'ajunten també sentiments perquè és participar en un programa que és llegenda a la història de la televisió a Espanya. Amb Anne, que també forma part d'aquesta llegenda i que mai havíem coincidit, igual que amb Jordi, que hem compartit casa", afegia el periodista.

Posat de Pelayo Díaz, Carmen Lomana i Omar Suárez a la presentació del nou Cor
Pelayo Díaz, Carmen Lomana i Omar Suárez | RTVE

També formaran part de l'elenc de col·laboradors Carmen Lomana, Pelayo Díaz, Susana Jurat, Marina Bernal, Josemi Rodríguez-Sieiro o Jorge Borrajo, director de Setmana. A més, un altre dels grans fitxatges és Alba Carrillo, que actualment participa a 'Bake Off: Famosos al horno'. La col·laboradora tornarà a coincidir amb Jordi González després dels seus nombrosos enfrontaments a la televisió.

El programa modificarà el seu decorat i la línia gràfica perquè el seu relat sigui més proper i eficaç. 'D Corazón' oferirà cada cap de setmana informació amena i desenfadada dels temes de crònica social més importants. Tots els assumptes seran tractats amb el rigor i la serietat dels darrers 27 anys.