Cartell de Somnis de Llibertat, la nova sèrie diària d'Antena 3, protagonitzada per Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay

Antena 3 posa data a 'Sueños de libertad', la substituta d''Amar es para siempre'

Antena 3 estrenarà a prime time 'Sueños de libertad', abans de la seva arribada a la sobretaula diària.

Antena 3 ja ha posat data d'estrena a 'Sueños de libertad', la seva nova sèrie original que es podrà veure a la cadena d'Atresmedia. Es tracta de la substituta per a la sobretaula d''Amar es para siempre', que s'acabarà després de més d'una dècada en emissió. 'Sueños de libertad' va arrencar el rodatge el mes de novembre passat en localitzacions de Toledo i Madrid.

D'aquesta manera, Pablo Motos ha estat l'encarregat d'anunciar a 'El Hormiguero' la data d'estrena. 'Sueños de libertad' arribarà en un esdeveniment especial al prime time del proper diumenge 25 de febrer. A més, dilluns 26 saltarà a la sobretaula, emetent-se a les 15:45h, just abans de la recta final d''Amar es para siempre'.

'Sueños de libertad' transcorre a l'Espanya del 1958 i narra la història de Begoña Montes. És una dona atrapada en un matrimoni tòxic, però amb un futur optimista i esperançador per la seva incessant cerca de la llibertat. Temes com la família, l'amor, la rivalitat, l'amistat i els secrets carregaran de trames, subtrames i grans girs aquesta nova proposta de ficció d'Antena 3.

Fotografia de Somnis de Llibertat, la nova sèrie diària d'Antena 3
'Somnis de llibertat' | Atresmedia

Està protagonitzada per Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay. Nancho Novo, Ana Fernández, Roser Tapias, Marta Belmonte, Javier Beltrán, Agnès Llobet, Daniel Albaladejo, Juan Gea, Alba Brunet, Guillem Barrientos, Carolina Lapausa, Alexandra Meco, Antonio Romero, Isabel Moreno, José Milà, Candela Cruz, Amanda Cárden i Pablo Béjar completen el repartiment de la sèrie.

A més, 'Sueños de libertad' va llançar fa uns dies la que serà la seva capçalera a Antena 3. Marwán, un dels artistes referents a la cançó d'autor, ha estat l'encarregat de posar veu al tema introductori de la ficció. Una cançó escrita per Alejando Martínez, Luís Ramiro i el mateix Marwán, i produïda per David Parejo per a Atresmúsica.

Més enllà de les nostres fronteres, 'Sueños de libertad' es podrà veure a través d'Antena 3 Internacional i atresplayer Internacional.

Així comença 'Sueños de libertad'

Fotografia de Somnis de Llibertat, la nova sèrie diària d'Antena 3
'Sueños de libertad' | Atresmedia

Any 1958. Begoña Montes fuig a través del bosc al costat de la petita Julia, la seva fillastra. Begoña és la nova esposa Jesús de la Reina, el vidu d'or de la comarca, amo d'una important empresa de productes de tocador, Perfumeries de la Reina. Begonya corre amb la nena, quan Jesús les arriba i dispara a sang freda. ¿Haurà ferit Begonya? Què ha passat perquè Jesús perdi el cap i dispari?