Fotografia en blanc i negre de Bartolomé Beltrán

Mor Bartolomé Beltrán, presentador de '¿Qué me pasa, doctor?' a laSexta

Mor d'un infart Bartolomé Beltrán, presentador de 'Què em passa, doctor?' a laSexta

El doctor Bartolomé Beltrán ha mort aquest dissabte 17 de febrer al matí als 74 anys. Era un conegut presentador de televisió, columnista i director de Prevenció i Serveis Mèdics d'Atresmedia. Bartolomé Beltrán ha mort a causa d'una insuficiència renal aquest mateix matí a la Clínica Ruber de Madrid.

D'aquesta manera, Beltrán presentava l'espai '¿Qué me pasa, doctor?' cada diumenge a laSexta per tractar temes de salut al costat dels millors especialistes del país. El format va arrencar el 2005, i després d'unes temporades emetent-se a Nova, va passar a protagonitzar els matins dels diumenges a laSexta.

Fotografia de Bartolomé Beltrán somrient a laSexta
Bartolomé Beltrán | Atresmedia

A més, el doctor Beltrán també va formar part de l'equip fundador d'Antena 3 TV quan van començar a emetre les cadenes privades. Al canal es van emetre diversos formats com 'Viva la salud', 'Viva la vida' i 'En buenas manos'. I és que va ser un dels pioners en la divulgació mèdica al nostre país, gràcies a les bones audiències que aconseguien els seus programes, també a la ràdio.

"Lamentem la mort del nostre company Bartolomé Beltrán. Referent durant dècades en la divulgació mèdica a TV, ràdio i premsa. Formava part d'aquesta casa des de la seva fundació. El nostre condol més sincer a familiars, amics i companys. DEP, doctor", ha escrit Atresmedia a les seves xarxes socials.

Bartolomé Beltrán també va adquirir el 1995, mitjançant l'empresa Vitaplan SL, més del 84% de les accions del Real Club Deportivo Mallorca. Va ser el president del club de futbol fins a 1998.

El conegut presentador té més de 20 llibres publicats. Així com nombrosos premis i guardons per la seva tasca com a metge i per la seva professionalitat al món de la comunicació. Entre aquests destaca la Medalla d'Or de la Creu Roja Espanyola (1982); un Premi Ondas (1990); el Premi de l'Organització Mundial de la Salut (1988) pels treballs al sector cardiovascular i dues Antenes d'Or de la Comunicació (1993 i 2009). Actualment també treballava en mitjans escrits, com ara columnista i coordinador de revistes de salut.